Raúl: „Kubo az első csapat játékosa volt, sok sikert kívánok neki a Mallorcában”

A Real Madrid legendája, illetve a Castilla-edzője az 1-1-es döntetlen után nyilatkozott a sajtónak.


Raúl irányításával megkezdte a 2019/20-as idényt az utánpótlás is. Első mérkőzésük a Las Rozas ellen volt, ahol végül egy döntetlen eredmény született. A Real Madrid korábbi csatára beszélt Kubóról, Rodrygóról és egy esetleges edzői-posztról az első csapatnál.

„Megtiszteletés volt, hogy Kubo edzője lehettem, de ő az első csapat tagja volt. Sok sikert kívánok neki a Mallorcában.” – kezdte a legendás csatár.

Rodrygo hasonló helyzetben van, de szó esett egy kölcsönadásról is ha a Real Madridnak sikerül szerződtetni Neymart.

„Rodrygo helyzete ugyanaz, ő is a felnőtt csapat tagja. A Castilla pedig azért van, hogy segítse az első keretet. Amikor velünk van, minden erőnkkel segítünk neki. A klub döntései nem fogják megváltoztatni a terveimet: kedden fogok edzést tartani azokkal a játékosokkal akik a rendelkezésemre állnak, nem nekem kell az átigazolásokkal kapcsolatos kérdésekben meghozni a döntést.” – magyarázta Raúl az átigazolási pletykákra.

Raúl az egyik jelölt Zidane esetleges távozása esetén, erről is szót ejtett:

„Jelenleg tanulok, egy ideig a Castillával maradok. Meglátjuk mi történik a jövőben, de jelenleg nem gondolok erre. Tanulni akarok a játékosaimtól és a meccsekből. Biztosan fogok hibázni, de ki is fogom javítani őket. Minden percét élvezem a jelenlegi helyzetnek, nagyon örülök ennek az esélynek amit a klub adott nekem – hisz egyetlen év alatt sikerült az akadémia-edzősködéstől a Castilláig jutnom. Jó csapatunk van és sokat dolgozunk.” – fejezte be a legenda.


forrás: managingmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
ÁLTALÁNOS
james_megserult

Leave a Reply