Zidane: „Többet érdemeltünk volna”

Zidane így értékelte a tegnapi Atlético Madrid elleni ikszet.


„Többet érdemeltünk volna egy pontnál. Gratulálnom kell a játékosaimnak, mert ismét erősek voltak, gólt nem kaptunk és a védekezésünk megint jó volt. Előről hiányzott valami, de dolgozunk rajta. Az Atlético próbálta elfojtani az összes támadásunkat, elvihettük volna a három pontot.”

Hazard

„Támogatnunk kell őt. Jó munkát végzett. Nem alakítottunk ki sok helyzetet, de ugyanebben az irányban kell tovább haladnunk. Arra kell összpontosítanunk, hogy hogyan dolgozunk együtt csapatként a pályán.”

Intenzitás

„Tudjuk, hogy mennyire fontos minden mérkőzésen az intenzitás, de ma az erő volt a kulcs. Egy nagyon erős Real Madridot láttunk. Az Atlético nem tudott egyetlen helyzetet sem kialakítani magának, ez pedig kulcsfontosságú. Valami hiányzott a támadásainkban, még egy kicsit több kell ott tőlünk. Boldogok vagyunk, mert egy pontot sikerült szereznünk és már a következő meccsre gondolunk.”

„Ha továbbra is így védekezünk és együtt dolgozunk, akkor a támadásaink is gondokat fognak okozni az ellenfeleinknek. Nagyon fontos, hogy már a harmadik mérkőzés óta veretlenek vagyunk, így kell folytatnunk tovább. A tabella élén vagyunk és jönnek a pontok. Jó formában vagyunk és jól játszunk. Jó nyomásokat gyakorlunk az ellenfeleinkre, nagyon erős teljesítményt mutattunk ma.”

Benzema

„A mérkőzés végeredménye Oblaknak köszönhető, megmentette csapatát Benzema fejesétől. Egy jó kapussak néztünk szembe, ezt el kell fogadnunk.”

Valverde

„Jó meccse volt, és végül azért cseréltem le mert fájdalmat érzett a vádlijában. Támadott az ellenfél térfelén, elégedett vagyok a teljesítményével.”

Bale

„Rendben van. Velünk van és jól játszik. Tudjuk, hogy egyénileg több van a támadásainkban.”


[realmadrid.com]

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
atletico-madrid-vs-real-madrid
Villámhírek

Leave a Reply