Zidane: „Vicc volt a két gól, amit kaptunk”

A Real Madrid 2-2-es döntetlent játszott a Club Brugge ellen, és továbbra is egy ponttal állnak a tabella utolsó helyén. Zinedine Zidane így látta a mérkőzést.


„Az az igazság, hogy gyenge első félidőt játszottunk. Nagyon rosszul kezdtük az első öt percet, és azonnal megnehezítették az életünket. Nem voltunk játékban, de a második félidőben sikerült megváltoztatni a meccs képét. Amit haza viszek magammal az a játékosok reakciója, mert ők voltak azok akik megváltoztatták a meccset. Ez fontos, és ez egy pont.”

„Az ellenfél megnehezítheti a dolgodat. Mindannyian tudtuk, hogy három gyors támadója van a Brugge-nek, és ha gólt szereznek az még nagyobb löketet ad nekik. Ez volt az első alkalom, hogy a Brugge itt játszott, mindenhol odatették magukat. A labdarúgásban az első sípszótól koncentrálnod kell, és mi nem kezdtünk jól. A második félidőben minden megváltozott, szívvel játszottunk. Nem hiszem, hogy Vormer kiállítása hatással volt a végeredményre. Nem tudom, hogy mennyi ideig játszottak tíz játékossal, 8 vagy 10 perc lehetett, nem több.”

A kapott gólok

„Vicc volt a két gól, amit kaptunk, csak ennyit mondhatok erről. Ez megtörténhet. Tudjuk, hogy ez a Bajnokok Ligája, és a három pont megszerzése volt a célunk az elejétől a végéig, de az első félidőben ez lehetetlennek tűnt. A második félidőben 2-0-ra nyertünk, és egy pontot szereztünk.”

„Nem aggódok. Tudjuk, hogy hogyan kell befejeznünk a támadásainkat, és ha az első tíz percben pontosabbak vagyunk, akkor korai gólt szerezhettünk volna. Hazai pályán erre kell törekednünk. Nem akarok csúnyán beszélni az ellenfélről, de ha az első félidőben is úgy nyomtuk volna, nem lett volna esélyük.”

Courtois

„Rosszul lett, nem tudta folytatni a meccset. Ő a Real Madrid kapusa, Aréola mellett. Mindenkinek megvan a saját véleménye, nem fogok ebbe belemenni. Fel kell készülnünk, ahogy az elmúlt három meccsen. Nem aggódok, Courtois is a legjobbat akarja nyújtani, és ez a legfontosabb. A második félidő jobb volt, ezt viszem haza magammal. Az első félidőben mutogathatnátok Courtoisra, de mindannyian hibáztunk, és én vagyok az első akit kritizálni kell. Ez így van, én vagyok a felelős.”

Változások

„Szerencsére jól reagáltunk, és ez pozitívum. Két félidős játék, és a szünetben azt mondtam a játékosoknak: ha így folytatjuk akkor veszítünk, de van 45 percünk arra, hogy megváltoztassuk az eredményt, és a játékosok ezt is tették.”

Ramos üzenete a közösségi médiában

(„Gyenge első félidőnk volt, a másodikban pedig úgy játszottunk ahogyan elvárják tőlünk. Többet és jobban kell dolgoznunk.”) – áll a kapitány Twitterén.

„Egyetértek Sergióval. Ezt tették a második félidőben. Inkább a második félidőre fogok emlékezni, az elsőt pedig elfelejteném, de abból kell tanulnunk. És ezt is csináljuk.”

Sérülések

„James és Bale is rúgást kapott a héten, ezért nem játszottak. Mindenki kulcsfontosságú a csapat sikerében. 25 játékosom van és mindannyiukra szükségem van, de nem kockáztathatok. Ma Nacho is megsérült. Courtois helyzete nem olyan súlyos, várnunk kell, és meglátjuk mi lesz.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Nacho
ÁLTALÁNOS
foci

Leave a Reply