Zidane: „A holnapi meccs a legfontosabb”

A válogatott szünet után újra itt a spanyol bajnokság, a Real Madrid a kilencedik fordulóban a Mallorca otthonába látogat. Zinédine Zidane megtartotta az ilyenkor szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.


„A holnapi meccs lesz a legfontosabb. Tudjuk, hogy sok játékosunk nem volt köztünk a válogatott szünet miatt, viszont az elmúlt napokban már mindenki visszatért, és csak arra összpontosítunk, hogy jó meccset játszunk.”

„Olyan csapat ellen lépünk pályára, akik nem a jelenlegi helyezésüket érdemelnék. Modric, Bale, Kroos és Lucas Vázquez nem utazik a csapattal. Mindig lesznek problémáink, amik nehézséget okoznak az edzőnek. Mások rendelkezésre állnak, megpróbálunk jól játszani holnap.”


Ramos és az Olimpiai szereplés

„Csak azt akarom, amit ő. Nem az én döntésem. Ha Spanyolországgal akar menni az Olimpiára, rendben van. Mindig jó dolgokat akar csinálni, és segítené szeretné hazáját. Azt hiszem ez egy jó dolog.”


El Clásico

„Mindenkinek megvan a saját álláspontja. A legfontosabb, hogy készen álljunk, amikor megrendezésre kerül a találkozó. Sok vita folyik most körülötte, az én álláspontom viszont az, hogy felkészültek legyünk. Készen is fogunk állni rá, amint azt mondják, hogy játszunk. Megvan a preferenciám a dátummal kapcsolatban, de nem mondom el. Alkalmazkodnunk kell ahhoz, amit kérnek tőlünk.”

A felkészülésünkön nem változik szinte semmi, ha nem hétvégén játszunk. Holnap egy fontos meccsünk lesz, kedden pedig még fontosabb. Készen fogunk állni az El Clásicóra. Nem jó látni a képeket, ami Barcelonába folyik. Nem szeretem az erőszakot, és szerintem senki sem.”


Januári átigazolások

„Január végéig lehetőségünk van igazolni, de most csak a holnapi meccs van a fejemben. Messze van még.”


Jović

„Nemrég érkezett a csapathoz, és már most sokkal jobban játszik, mint mikor megérkezett. Egyre jobban tanulja a spanyolt. Számítok rá, és nagyon fontos annak ellenére, hogy nem játszott olyan sokat mostanában.”


Valverde

„Nagyon jó futballista. 25 nélkülözhetetlen  játékosom van, és minden mérkőzésre össze kell állítanom a kezdőcsapatot. Kiváló középpályás, nagyszerű munkát akar végezni, és sokat vár el magától. Ez nagyon fontos a fejlődés szempontjából.”


Brahim és Mariano

„Türelmesnek kell lennünk, mert nagyon sok játékosunk van, és én mindenkire számítok. Minden játékos tisztában van a helyzetével. Készen kell állnunk, amikor rájuk kerül a sor, jól kell játszaniuk.”


Találkozás Pogbával Dubaiban

„Véletlen, személyes (nem szakmai) találkozó volt. Jót beszélgettünk, mert évek óta ismerjük egymást. Én egy konferencia miatt utaztam a városba.”


Kubo kölcsönadása a Mallorcába

„Jó dolog, hogy játszik, és nagyszerűen csinálja azt. Ez az ő döntése volt, tiszteletben kell tartanunk. Örülök neki, hogy jól alakul a helyzete a Mallorcában.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
15930434350770
BAJNOKSÁG

Leave a Reply