Zidane: „Egy nap Raúl lesz a Real Madrid edzője”

A spanyol bajnokság tizenegyedik fordulójában a Real Madid a Leganést fogadja, Zinedine Zidane pedig megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.


„A szünet utáni visszatérést nem mondanám nehezebbnek, mindent bele kell adnunk a győzelemért. Tudjuk, hogy milyen mérkőzés vár ránk, és mit kell tennünk a három pontért cserébe. Meg kell nyernünk a mérkőzéseket, ez a dolgunk.”

„Mindenki tisztában van vele, hogy a rossz élmények is az edző életének részei, de én a nehéz pillanatokban is arra gondolok, hogy egy újabb meccs vár ránk. Három pont a tét. Felkészültek vagyunk, és készen állunk a győzelemre.”


Raúl debütálásának 25. évfordulója

„Edzősködik, lassan és nyugodtan csinál mindent. Játszottam vele, és nagyon fontos tagja volt a klubnak. Az évfordulója azt jelenti, hogy mindannyian öregedtünk. Dolgozik, és természetesen egy nap ő lesz a Real Madrid edzője.”


Bale

„Sok mindent hallunk, de Bale itt van velünk, nagy erőfeszítéseket tesz és jól teljesít az edzéseken. Fontos a csapatnak és a klubnak is. Ha nem bevethető, annak oka van, és ennyi. Sok pletyka elhangzott. Ha 100%-os állapotban lesz, látni fogjuk. A jó játékra és a csapatra fókuszál.”


A Londoni útja

„Személyes okok miatt utazott Londonba, a klub engedélyével. Beszélt a klubbal, mert joga van a magánéletéhez. A játékosoknak mindig beszélniük kell a klubbal ilyen esetekben, ez a legfontosabb. Nem bevethető, ezért is utazott el. Ez egy nagyon egyszerű dolog. Engedélyt kért a klubtól, és megkapta.”

„Soha nem beszélt a távozásról. Ha edzhet, akkor edz – ha játszhat, akkor játszik. Nyáron itt maradt velünk, és ez a legjobb mindenkinek. Itt van, és örül, hogy itt lehet. Nem veszíti el az elkötelezettségét. Nem gondolkodom az érte érkező ajánlatokra.”

https://realmadridista.hu/laliga/2019/10/29/hivatalos-a-leganes-elleni-keret/


[realmadrid.com]

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
ÁLTALÁNOS
bl-serleg

Leave a Reply