Zidane: „Mindent beleadtunk az elejétől a végéig”

A Real Madrid 4-0-s győzelmet szerzett a bajnokság tizenharmadik fordulójában az Éibar ellen, Zinedine Zidane pedig így értékelte a csapat teljesítményét.


„Nagyon örülök. Fontos dolog, hogy mindent beleadtunk az elejétől a végéig. Ezt egy nehéz helyen értük el, egy jó csapat ellen léptünk pályára. Az első félidő nagyon jól sikerült, örülök a győzelmünknek. Nem sok minden változott. A Mallorca elleni vereség után azon gondolkodtunk, hogy hogyan dolgozhatnánk jobban. Ma ezt csináltuk, hittünk a képességeinkben.”


„Most már öt kapott gól nélküli mérkőzésen vagyunk túl, nagyon elégedettek vagyunk. Képesek voltunk megfékezni az ellenfeleket, azt pedig tudjuk, hogy csodás dolgokra vagyunk képesek, ha nálunk van a labda. Lehet, hogy ez volt a legjobb 45 perc a visszatérésem óta, de a Galatasaray ellen is jó munkát végeztünk. Örülünk a mai teljesítményünknek.”

„Két vagy három helyen változtattam, és azok akik bekerültek, fenomenálisan játszottak. Mindannyian összpontosítanak, és amikor megkapják az esélyt, ki is használják. 25 játékosom van, és mindenkire szükségem van. Egy edzőnek nagyszerű azt látni, hogy minden játékosa maximális koncentrációt bizonyít. Mindannyian kiváló adottságokkal rendelkeznek, és ezt meg is mutatták ma.”


Valverde

„Kiváló. Különleges játékos, fiatal és nagyon jól akar teljesíteni. Örülök a góljának, nagyszerű lövései vannak.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
eibar-vs-real-madrid
Általános

Leave a Reply