Zidane: „Kiváló teljesítmény volt a csapattól..”

A Real Madrid elképesztő teljesítménnyel focizta le a pályáról a Paris Saint-Germain csapatát tegnap este, Zinedine Zidane pedig így nyilatkozott a találkozót követően:


„Szuper teljesítmény volt a csapattól. Még mindig fejlődünk, és örülnünk kell a mai mérkőzésnek, még akkor is ha csalódottak vagyunk a végeredmény miatt. Ez nem kérdés. Örülnünk kell annak, hogy 80 percen át hogyan játszottunk. Most aláírnám, ha így játszunk minden héten. Az első meccsen jobbak voltak, de ma este mi voltunk a jobbak. A hibánk miatt kerültek vissza a meccsbe, ezt el kell fogadnunk.”

„A szurkolók döntő jelentőséggel bírtak ma este, az első perctől az utolsóig. Ezt kell folytatnunk. A döntetlen csalódás számomra, és a csapat számára is, tekintve azt, hogy uraltuk a mérkőzés java részét. Fantasztikusan játsztottunk, és sok helyzetet dolgoztunk ki. Lőhettünk volna négy, vagy öt gólt. Az ilyen kis hibák a futball részei, ez kegyetlen, de el kell fogadnunk. Arra fogok összpontosítani, amit jól csináltunk ma. Nagyon élveztem, és úgy gondolom, hogy mindenki más is így érzett.”


A csapat fejlődése

„Ragyogóan dolgozunk, és javulunk. A játékosok ugyanazok, mint eddig, csak türelmesnek kellett lennünk. Ugyanígy kell folytatnunk a játékot, és fejlődnünk kell. Ehhez minden adott. Ez a futball. Vannak kemény periódusok, de olyankor pont azért kell keményen dolgoznunk, hogy ezekből a rossz időszakokból kikerüljünk.”


Második helyezés a csoportkörben

„Nem számít. A lényeg az volt, hogy továbbjussunk és ez meg is történt. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk annak ellenére, hogy már biztos volt a továbbjutás.”


Hazard

„Hazard kiváló teljesítményt nyújtott. Megzúzódott a bokája. Remélem, hogy semmi komoly, holnap meglátjuk. Több, mint egy egyszerű rúgás, de ennél többet nem tudok mondani. Le kellett cserélnünk, hogy megvizsgáljuk.”


Isco és Marcelo

„Mindketten nagyon jól teljesítettek. Isco olyan poszton játszott ma, ahol megváltoztattuk a felállást, hogy tudjon a vonalak között mozogni. Ez volt az, amit kerestünk, mindkettőjüktől ezt a teljesítményt várjuk, de az egész csapat jól játszott. Csodálatos mérkőzés volt, megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek.”


Valverde

„Fejlődik, mint mindenki más, és jól teljesít. Nehéz ezen a poszton játszani, és az egész mérkőzésen a két tizenhatos között futni oda-vissza.”


Mbappé teljesítménye

„Elvégezte a munkáját. Gólt is lőtt, nincs mit mondanom.”


Keylor Navas teljesítménye

„Ő is elvégezte a munkáját. Nem vagyok meglepve, hogy milyen teljesítményt nyújtott. Nálunk is voltak ilyen kiváló meccsei. Három vagy négy nagy mentést is bemutatott ma.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Hazard
ÁLTALÁNOS
eden_hazard_megserult
Eden Hazard megsérült

Leave a Reply