„Jovićnak ki kell engednie az oroszlánt, ami benne lakozik..”

A szerb játékosról korábbi edzője nyilatkozott pozitívan, szerinte amit Jovićból jelenleg látunk, az csak egy báránybőrbe bújt oroszlán, aminek itt lenne az ideje, hogy végre előbújjon.


Veljko Paunović, a szerb U19-es válogatott korábbi szövetségi kapitánya bízik honfitársában – akit 16 éves korában már edzett -, elmondása szerint a Real Madrid egy olyan játékost igazolt Jović személyében, akiben hatalmas potenciál van.

Azóta – mint tudjuk – hat hónap telt el, a 22 esztendős játékos pedig nem igazán kapott lehetőséget, mindössze 432 játékperce van és egyetlen gólja.

Paunović újonnan (a Szuperkupa ideje alatt – a szerk.-) a következő szavakkal nyilvánult meg:

„Eddig is azt mondtam, hogy az első hat hónapja a beilleszkedésről fog szólni. Amit most látunk, az csak árnyéka önmagának. De most már épp itt az ideje, hogy felébredjen és éljen a kapott lehetőséggel. Kívülről nagyon nyugodtnak tűnik, de ez a báránybőr egy oroszlánt takar, aki még nem mutatkozott meg Madridban. Én hiszek benne, de most már ki kell engednie magából az oroszlánt.”


A szerb válogatott szövetségi kapitánya, Ljubiša Tumbaković viszont már nem beszélt ilyen szépen játékosáról néhány nappal ezelőtt:

„Luka Jović az egyik, aki messze került a válogatottól, és ennek egyetlen oka van. Közöttünk semmiféle konfliktus nincs. Luka egyetlen problémája saját maga. Annak a játékosnak, aki hirtelen abbahagyja az edzést, majd utána nem veszi fel a telefont, elgondolkodtató a profi hozzáállása. Sajnálatos dolog, hiszen egy olyan kaliberű játékossal, mint Luka: mindenki számolni szeretne. Most rajta a sor, hogy meggyőzzön engem, a szövetséget, vagy épp a média képviselői. De jelenleg még nem tett lépéseket ezügyben, pedig az ajtóm nyitva áll, és segítek neki.” – utalva ezzel arra a bizonyos esetre, amikor Jović egyszer – egy Luxemburg elleni válogatott meccsen – csak sérültet jelentett, és visszautazott Madridba.


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁLTALÁNOS
rodrygo_goes_szuletesnap
Rodrygo ma 19 éves

Leave a Reply