Zidane: „A második félidőben jobbak voltunk”

A Real Madrid 2-1-s győzelmet szerzett a Sevilla ellen a spanyol bajnokság 20. fordulójában. Zinedine Zidane így értékelte a találkozót.


“A második félidőben jobbak voltunk, nagyobb nyomást helyeztünk a Sevillára. Ők egy olyan csapat, akit ha hagysz kibontakozni, akkor jól játszanak. A második félidőben sokkal jobbak lettünk az elsőhöz képest, és megváltozott a meccs képe”.

“Tudtuk, hogy mit kell tennünk, és hittünk a játékunkban. Örülnünk kell, mert sikerült megnyernünk a meccset”.

Casemiro
“Örülök neki, mert nem mindennapi, hogy két gólt szerez egy meccsen. A támadások során bármelyik játékosunk képes különbséget jelenteni a pályán. Örülök a góljainak, és a meccs eredményén is látszik, hogy mit csináltunk a második félidőben”.

Erőnléti edzés
“Az erőnléti felkészülés létfontosságú manapság. A játékosok szinte gépek, mindig készen kell állniuk. A mai meccs gyorsabban, pörgősebben zajlott, és fel voltunk rá készülve. Azért dolgozunk, hogy ez így maradjon. A második félidőben jobbak voltunk a labdával”.

Militao
“Militao a jövő játékosa, de most is megmutatja, mire képes. Elég jól teljesít, és még fiatal. Tanulnia kell, de sok mindent tud már a pályán. Minden játékosunk teljesítményének örülünk”.

Videóbíró
“Nem tudom ezt befolyásolni, és nem is véleményezem azt, ami ilyenkor a pályán történik. A videóbíró döntése néha neked kedvez, néha az ellenfélnek. A játékvezetőknek összetett munkájuk van, és nekik kell dönteni minden kérdéses helyzetben”.

“Mindkét csapat számára bonyolult meccs volt a mai. Emlékeznünk kell rá, hogy nagyon jó ellenféllel szemben játszottunk, a végeredmény pedig a pályán mutatott teljesítményünk eredménye”.


[via madridom]

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
15930434350770

Leave a Reply