Jović: „Néha látok magamról YouTube-videókat, és azt kérdezem: „mi történt?”

A Real Madrid csatára elismerte, hogy nagyon nem boldog a jelenlegi idényével, de reméli, hogy a következő hetekben sikerül ennek pont az ellenkezőjét csinálni.


Jović Szerbiában adott interjút, ahol témába került jelenlegi formája. A szerb támadó elismerte, hogy nem pont ilyen idényről álmodott, amikor aláírta szerződését.

Emlékszünk amikor öt gólt szereztél a Fortuna Düsseldorf ellen. Melyik volt az a pillanat karriered során, amikor rájöttél, hogy készen állsz nagy klubokba való igazolásra?

Őszintén mondom, sosem kételkedtem a képességeimben. Mindig hittem abban, hogy van tehetségem a legnagyobb dolgokhoz, mindig hittem benne, hogy én vagyok a legjobb. Csak a lehetőségre vártam. A Benficában ezt nem kaptam meg, de Frankfurtban igen, és ki is használtam azt, mert hittem a tehetségemben. A Frankfurtnál az elején nehéz volt, de a legfontosabb, hogy higgy a képességeidben. Néha szerencséd is kell, hogy legyen, de boldog vagyok. Örülök annak a lehetőségnek, amit Frankfurtban kaptam. Meglátjuk, hogy mi történik a jövőben…”

Melyik a kedvenc gólod?

„A gólom, amelyikre összpontosítani akarok: a Schalke elleni találatom a Német Kupa elődöntőjében. Ezen kívül a Leganés elleni gólom, mert nem mindenki tud gólt szerezni a Real Madridban…”

A világ legnagyobb klubja tett érted ajánlatot. Állítólag te akkor olvastad ezt a hírt, amikor éppen hazafelé tartottál. Hogy érezted magad, el tudod mondani szavakkal?

Elmondom hogy történt. Hívott a menedzserem, aki azt mondta, hogy ajánlatot tettek értem a Real Madridtól. Én azt válaszoltam, hogy kérlek, ne szórakozz velem. Ezután újra elmondta, hogy van egy ajánlat a Real Madridtól, és szerinte ez egy jó ajánlat. Megőrültem, kellett néhány nap, hogy elgondolkozzak azon a tényen, hogy a világ legjobb csapata engem szeretne. Ez egy olyan klub, aminek nem mondhatsz csak úgy nemet. Ez a lehetőség egyszer adódik az életedben. Nem hiszem, hogy hibát követtem el…”

Tudtad, hogy sok fiatal számára példa vagy, és szeretnének a helyedben lenni?

„Van egy negatív légkör is, akik arról beszélnek, hogy milyen formám van. De hiszek benne, hogy meg fogom mutatni nekik, miért is vagyok itt. Azért vagyok itt, mert megvan a képességem, és a gyerekek már évek óta felnéznek rám, akiket a góljaimmal és a meccseimmel motiválhatok…”

Aktív vagy a közösségi médiában?

„Nem igazán. Egy Instagram profilom van. Korábban aktívabb voltam, de most csak a focira összpontosítok, szeretnék újra formába kerülni, mielőtt túl késő lenne. Az alkalmazkodás egy nehéz időszakában járok, és még erősebbé kell tennem magam…”

Nem zavar amikor az emberek véleményt formálnak rólad a médiában?

„Őszintén szólva, nem. A dolgok amiket írnak, ostobaság. A legfontosabb, hogy azok az emberek akik ismernek és a barátnőm tudják az igazságot. Nem érdekel a féltékeny emberek véleménye. De igen, amikor megnyitom az Instagramot, az első dolog amit látok, az a magánéletemről szól, nem pedig arról, hogy a Real Madrid játékosa vagyok. Szerbiának büszkének kell lennie, hogy van egy Real Madrid játékosuk…”

Az első gólod a Leganés ellen szerezted, és gólpasszt adtál Casemirónak a Sevilla elleni meccsen. Igazolja ez az edző beléd fektetett bizalmát?

„Őszintén szólva, nem vagyok elégedett az idénnyel, legalábbis eddig. Először azért, mert ennél jobb is tudok lenni. Néha látok magamról YouTube-videókat tavalyról, és azt kérdezem magamtól, hogy „mi történt?” De mindannyian tudjuk, hogy a Real Madrid egy hatalmas klub, és még a tapasztalt játékosoknak is nehéz hozzászokni. Még inkább egy 21 éves fiatalnak, akiért 60 millió eurót fizettek. A nyomás óriási, eddig sikertelenül harcoltam. De remélem, hogy megváltozik a helyzet…”


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGVillámhírek

Leave a Reply