Berbatov: „Ha Bale minden héten mesterhármast szerezne, akkor is kritizálnák”

Az egykori bolgár játékos állt ki a rengeteg kritikát kapó Gareth Bale mellett, illetve beszélt a holnapi meccsről is.


Gareth Bale az a játékos, aki rendre nagyon sok kritikát kap, mondhatni mindenkitől. Ez leginkább akkor kezdődött el, amikor neki sem sikerült betöltenie Cristiano Ronaldo szerepét.

Dimitar Berbatov – többek között -, a Tottenham és Manchester United korábbi játékosa védte meg Bale-t, elmondása szerint a walesi mai napig az egyik legjobb játékos:

„Remélem, hogy pályára lép, mert nyilván szeret játszani Premier League-csapatok ellen, két éve is gólt szerzett a Liverpool elleni döntőben.” – meséli Berbatov a Betfairnek.

„De [Bale] ha minden héten mesterhármast szerezne, néhány madridi szurkoló akkor is kritizálná. Remélem, hogy Zidane lehetőséget ad neki, hogy megmutassa, hogy továbbra is az egyik legjobb csatár a világon, de a ragyogása soha nem lesz elég néhány ember számára.”

A holnapi, Manchester City elleni meccsről:

„A legjobb módja annak, hogy a Real Madrid megállítsa a Cityt, az az, hogy lezárják Kevin De Bruyne és Sergio Agüero közötti vonalat.”

„A City gyengesége hátul van, és Aymeric Laportének és Fernandinhónak erősen kell figyelniük a kiváló formában lévő Benzemát. Luka Modric és Toni Kroos is kulcsfontosságú a Real Madrid számára. Ha a City valamiféle módon hibázik a védekezésben, ők azok, akik kellenek akkor.”


(MARCA)

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK

Leave a Reply