Guillermo Amor: „A Real Madrid nem érdemelte meg a győzelmet”

A Real Madrid 2-0-s győzelmével kapcsolatban nyilatkozott a Barcelona igazgatója, Guillermo Amor. Elmondása szerint Zidane fiai nem érdemeltek győzelmet.


„Nagyon domináltunk, gyorsan lecsaptak ránk”

A Real Madrid egy ponttal megelőzte a katalánokat, a Barcelona igazgatója pedig a következőket mondta el a Movistarnak adott interjújában:

„Folyamatosan nyomás alá helyeztek minket. Az volt a céljuk, hogy megállítsák a játékot.”

„Ez nagyon végzetes volt számunkra, de nem hiszem, hogy megérdemelték a győzelmet. Domináltunk, de gyorsan lecsaptak ránk.”

Amor hozzátette: „Ha az első félidőt nézzük, akkor azt hiszem, hogy nagyon jól teljesítettünk. Nagyon jól. A meccset irányítottuk, és volt esélyünk, de tudtuk belőni őket.”

„Ha egy ilyen csapatot hagysz kibontakozni, mint a Real Madrid, akkor esély nyílik előttük. Amikor gólt lőttek, rájöttek, hogy nyerhetnek és bátrabbak lettek.”


„Amikor veszítesz, minden negatívnak tűnik, de nem voltunk rosszak”

A Barca kapitánya, és sztárja, Lionel Messi csendes estét könyvelhet el. A hatszoros Aranylabdás nem tudta megakadályozni a vereséget.

„Jól játszott.” – mondja Amor. „Az első félidőben nagyszerű volt. Helyzeteket csinált, játszott és játszott. De amikor veszítesz, minden negatívnak tűnik. De nem voltunk rosszak. Nagyon jó volt az első félidő, és mi voltunk a jobb csapat. De aztán a dolgok őrült fordulatot vettek, és elvesztettük az irányítást.”


forrás: AS / kiemelt kép: Eurobarca

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGGaléria
Általános

Leave a Reply