Rodrygo: „Mielőtt a Real Madridba igazoltam, Pelé házában jártam, és az áldását is megkaptam”

Az ifjú brazil beszélt első évéről a Real Madridban.


A Blancók fiatal támadója, Rodrygo Goes első idényét tölti a Santiago Bernabéuban, miután elhagyta a Santost, és bebizonyította, hogy 17 évesen mekkora potenciál rejlik benne.

Mielőtt elhagyta Brazíliát a Real Madridért, bevallotta, hogy beszélt Pelével is a döntéséről:

„Cristiano Ronaldo és Neymar nagy inspirációt jelentenek számomra, ők ketten azok a játékosok, akiket nagyon szeretek. Pelé, Neymar és Robinho is sokat jelentettek számomra, és a kedvenc csapatom számára is, ami a Santos. Neymar volt az, akit legjobban követtem, de hála Istennek lehetőségem volt mindhármukkal találkozni.”

„Mielőtt Madridban érkeztem, Pelé házába mentem, és az áldását kértem.”

A Real Madridba való igazolás egy olyan valami volt, amiről az ifjú brazil régóta álmodott:

„A Real Madrid olyan, mint a Vila Belmiro (a Santos stadionja), egy álom számomra.” – mondta.

„Egy valóra vált álmom. Bárki aki ismer, tudja ezt. Nagy álmom volt az, hogy itt játsszak. Mindig néztem a mérkőzéseket.”

A 19 esztendős szélső most a labdarúgás-történelem egyik legnagyobb alakjának a kezei alatt dolgozik, ami rendkívül tetszik neki:

„Nagyon jó kapcsolatom van Zidanenal, tárt karokkal fogadott. Mindig tudta, hogy mikor küldjön pályára, és hogy hogyan is készítsen fel erre. Segít nekem, tanácsokat ad, és elmondja, hogy miben fejlődhetek. Arról is beszél, hogy mi az amit jól csinálok.”


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS
puskas_ferenc_szulinap

Leave a Reply