Morata: „A Real Madridban is a Calderónról álmodtam”

Rendkívül érdekes nyilatkozatot tett a klub utánpótlásában is megfordult spanyol csatár, aki Instagram profilján beszélgetett a profi teniszező, Fabio Fogninival.


Álvaro Moratát senkinek sem kell bemutatnunk, aki az Atlético Madrid utánpótlásából távozott a Getafeba, majd egy évvel később a Real Madrid utánpótlásába. A játékos most elárulta, hogy gyerekként Atlético szurkoló volt, és nagyon sajnálja amiért elhagyta a matracosok akadémiáját.

Morata két szezonon át volt a Real Madrid első csapatának tagja, ez idő alatt két bajnokságot, két Copa del Reyt és két Bajnokok Ligája trófeát zsebelt be.

„Gyerekként labdaszedő voltam az Atléticónál. Aztán volt egy olyan időszak, amit nem élveztem annyira. Tudod, azt az utat, amit egy fiatal srácnak be kell járnia a profiává válásához. Aztán jönnek az ügynökök, és szponzorok. Nagyon nagy nyomást éreztem, nem voltam kezdő a meccseken.”

„A távozáson gondolkodtam. Aztán egy évet töltöttem a Getafeben, és tudod mit? Csodálatos év volt.”

„Aztán igazoltam a Real Madridba, de apám és én a [Vicente] Calderónba jártunk meccsekre, én pedig arról álmodoztam, hogy ott játszom majd. Sajnos azonban más csapatok mezében kellett pályára lépnem a Calderónban, de én mindig az Atléticóról álmodtam.”

„A két Atleti elleni döntő, amit megéltem örökre megmarad, de most boldogabb vagyok, mint valaha.”

Morata a legkeményebb védőkről is ejtett szót:

„Chiellini. Nem tudom direktcsinálja-e, de ha találkozunk, mindig  teljesen megsemmisít. Sergio Ramos szintén kemény védő. Amikor Virgil van Dijk jön veled szembe, olyan mintha egy heggyel ütköznél.”


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG

Leave a Reply