Kroos: “Bale helyzete egyikünknek sem jó”

A Gareth Bale körüli helyzet szinte mindennapossá vált, most Toni Kroos beszélt walesi csapattársáról, a Lauschangriff Podcast podcastben.


“Az igazság az, hogy mindenki számára kellemetlen a helyzet, hisz Bale-t nem azért igazolta korábban a klub, hogy ilyen keveset játsszon. Azt hiszem tavaly nyáron akart először távozni, és a klub is igent mondott rá, de végül meggondolta magát a vezetőség. Nem tudom, hogy Bale emiatt csalódott-e, de az biztos, hogy ez egy nehéz helyzet.”

“Nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. A csapaton belül minden rendben van. Hat éve ismerem Bale-t, sok nagy trófeát nyertünk már együtt.”

Gareth Bale ebben az idényben 1260 percet töltött a pályán, ezeken a találkozókon összesen 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.


forrás: MARCA

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Lucas Vázquez reméli, hogy meghosszabbítsák a szerződését

Jelenlegi kontraktusa 2021-ig szól, de sokoldalúsága miatt abban reménykedik, hogy a klubnak nem áll szándékában megválni tőle. Hajlandó védőként is játszani, csak Madridban maradjon. Ez döntő szerepet játszhat nála. Lucas mindössze 839 percet játszott a 2019/20-as idényben, három gólt

TOVÁBB »
thibaut_courtois_megserult

Már Thibaut Courtois is megsérült

Spanyol sajtóértesülések szerint várhatóan tíz napot kell kihagynia csípőproblémája miatt Thibaut Courtois-nak. A klub szerdán számolt be a kapus állapotáról. A 26 éves játékos így biztosan nem lép pályára vasárnap a Real Betis elleni bajnokin, és várhatóan nem lesz

TOVÁBB »