Zidane: „Bale nem akart játszani”

Íme Zinédine Zidane nyilatkozata a holnapi, Manchester City elleni összecsapás előtt.


„Jó állapotban vagyunk, mert megfelelően felkészültünk erre a mérkőzésre. Tudjuk, hogy ez egy visszavágó, és hátrányos helyzetben vagyunk, éppen ezért próbálunk koncentrálni, hisz holnap egy újabb döntő vár ránk. Megpróbálunk egy nagyszerű teljesítményt nyújtani.”

„Nem tudom, hogy mi fog történni. Csak annyit tudok mondani, hogy egy jó meccs lesz két kiváló csapat között, és ez a legfontosabb. Felkészültek vagyunk, úgy tekintünk erre a találkozóra, mint egy döntőre, hiszen tisztában vagyunk ez előző végeredménnyel. Ha végig akarunk menni az úton, akkor négy döntőt kell játszanunk.”

Hazard

„Az igaz, hogy a sérülése után elég sok idő kellett neki ahhoz, hogy felépüljön. Az sem segített neki, hogy háromnaponta játszunk. Most viszont jól van, nem fájdalommal kell pályára lépnie.”

„Meglátjuk holnap, hogy mit kell csinálnunk, ki fog játszani. Ezek a dolgok az edzőre és a játékosokra tartoznak. A lényeg az, hogy jó állapotban vagyunk. Tíz napunk volt a felkészülésre, és az emberek most azt mondják, hogy Hazard nem fontos számunkra.”

Marcelo

„100%-os állapotban van, mint mindenki más. Mindannyian készen állunk, és minden játékosra szükségünk van. Most csak a holnapi meccsre összpontosítunk, minden energiánkat ebbe fektetjük”

Bale

„Sok dolgot mondanak Bale-ről, de a valóság az, hogy az edző és a játékosok kölcsönösen tisztelik egymást. Annyit mondhatok, hogy nem akart játszani. A többi pedig köztünk marad. Korábban már elmagyaráztam ezt a helyzetet, tisztelem őt, mint minden játékost. Nem okozott csalódást. Az edző és a játékos közötti beszélgetés az öltözőben marad.”

„Bale a Real Madrid játékosa, és én tisztelem őt. Nem akart játszani, ennyit mondhatok. Itt vagyunk, és készen állunk a holnapi mérkőzésre.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply