Zidane: „Büszke vagyok a játékosaimra, kiváló szezonunk volt”

A Real Madrid 2-1-es (összesítésben: 4-2) vereséget szenvedett tegnap a Bajnokok Ligájának legjobb tizenhat csapata között a Manchester Cityvel szemben, ami kiesést jelentett. Íme Zinédine Zidane mérkőzés utáni gondolatai.


MECCSADATLAP:

BAJNOKOK LIGÁJA BL 2019/20

(Play Off - 1/8 döntő)
Manchester City
Real Madrid
1 - 1
VÉGEREDMÉNY

„Nem lehetünk boldogok egy vereség után, nem sikerült a továbbjutás, de büszkének kell lennünk a csapatra, mert kiváló idényünk volt. Ez a labdarúgás, két mérkőzést veszítettünk el egy erős ellenfél ellen, és ezt el kell fogadnunk, főleg ami a második félidőt illeti. Akkor voltunk a legjobbak, de megszerezték a második góljukat. A szezonban tett teljesítményünk 95%-a tökéletes volt, a ma estét pedig el kell fogadnunk.”

„Nem vagyunk boldogok a vereség miatt, mert kiváló szezonunk volt. Amit ma haza viszek magammal az az, hogy mindent megtettünk a pályán. Pihennünk kell, és meglátjuk mi lesz a következő szezonban.”

„Ma este esélyünk volt arra, hogy megváltoztassuk az eredményt, de nem sikerült. A második félidőben – amikor 1-1 volt – lőhettünk volna gólt, de nem jött össze. Gratulálnunk kell az ellenfélnek, és elégedettnek kell lennünk. Mindenkinek köszönöm az egész éves munkáját!”

„Beszéltünk Varane-nal, és senki nem örül annak, ami történt. Nem akarok arra gondolni, hogy mi az amit rosszul csináltunk, hanem csak arra összpontosítok, hogy milyen jó dolgokat vittünk véghez. El kell fogadnunk a vereséget, még akkor is, ha nem vagyunk boldogok, mert egy jó ellenféllel néztünk szembe. Mindent beleadtunk, nyerni akartunk, és ez egyszerűen nem sikerült.”

„Hazard jól van. Játszott. Azt mond mindenki amit akar, de fizikailag rendben volt, és nem sérült meg, ez a legfontosabb.”

„Cserék? Mások játszottak. Mindenkinek megvan a véleménye. Vinícius bejöhetett volna, ahogy más is. Én vagyok az edző, és ma másokkal léptünk pályára, ennyi. Néha bizonyos játékosok kezdenek, néha meg mások. Ma ők játszottak.”

Itt vagyok. A Real Madrid edzője vagyok, és ennyi. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Most pihennünk kell, és amikor visszatérünk, egy nagyszerű szezon vár ránk.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply