Zidane: „Megérdemeltük a három pontot, szívvel-lélekkel játszottunk”

A Real Madrid 2-0-s győzelmet szerzett a Bajnokok Ligája 4. fordulójában az Inter Milan ellen, amivel nagy lépést tett a továbbjutás felé. A mérkőzést követően Zinédine Zidane így nyilatkozott.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

BAJNOKOK LIGÁJA 2020/21

(4)
Inter Milan
Real Madrid
-
VÉGEREDMÉNY

„Remek teljesítmény volt. Három fontos pontot szereztünk ma. Egy döntő volt, mint mindig, és a csapat az elejétől a végéig jól játszott, csak a meccsre összpontosítottunk. Megérdemeltük a három pontot, tudtuk, hogy mennyire fontos a mérkőzés.”

„Nem tudom, hogy ez-e a legösszetettebb teljesítményünk, de három nagyon fontos pontot szereztünk. Tegnap azt mondtátok nekem, hogy nem tudunk nyerni Ramos nélkül. Ez ma megváltozott. Ez most mindenki számára fantasztikus. Sergio és Karim is nagyon fog örülni a csapatnak otthon. Mindenki keményen dolgozott. Jó teljesítményt nyújtottunk, és ez az út, amit követni kell.”

Maradona

„Sajnálom, hogy ezzel a hírrel kell kezdenem, mert mi is a mérkőzés előtt tudtuk meg. Hihetetlenül szomorú, és nem csak a futballnak, hanem az egész világnak. Maradonával kapcsolatban a legemlékezetesebb pillanatom a 1986-os világbajnokság, amikor 14 éves voltam. Egyedülálló játékos volt. Mindenki olyan szeretett volna lenni, mint ő. Minden gyerek arról álmodott, hogy beszélgethessen vele, és nekem megadatott ez a pillanat – ahol elmondtam neki, hogy mennyire hihetetlen játékos. Erre a mai napig emlékszem. Szomorú hír, és gondolunk a családjára. Nyugodjon békében, ez a legfontosabb.”

Hozzáállás

„A Villarreal elleni mérkőzésen szintén nagyon jó volt a hozzáállásunk. Ma ismét jól játszottunk. Irányítottuk a meccset és két gólt szereztünk. Ebbe az irányba kell tovább haladnunk, de kemény meccsek várnank ránk, és mindig lesznek nehézségeink. Elégedetett vagyok a játékosokkal, megérdemelték a győzelmet.”

Lucas Vázquez

„Fontos játékos számunkra, és a csapat dinamikájának szempontjából is. Nagy akarattal játszik már attól a pillanattól kezdve, hogy a pályára lép – egészen az utolsó percig. Mindent belead. Mindig is nagyre értékelem a munkáját és az erőfeszítéseit, amit értünk tesz a pályán. Nagyon elégedettek vagyunk a mai teljesítményével is. Az utánpótlás növendéke, a Real Madrid a szívében van, és mindig belead mindent, amikor játszik. Elégedett vagyok vele, a csapattal és a közös erőfeszítéssel is. Így kell folytatnunk. Nem tudom mióta van itt, de sok olyan más játékos van mint ő és Nacho, akik megérdemlik, hogy itt legyenek.”

Hazard és Asensio

„Nagyon sok meccsünk van, és mindig ki kell választanunk, hogy ki játszik. De mindannyian egy hajón vagyunk. Elégedett vagyok Hazarddal. Örülök, mert játszik. Játszania kell, és most éppen ezt teszi. Visszatért a pályára, és élvezi a futballt. Tisztában vagyunk, hogy milyen játékos, és szükségünk van rá, ahogy arra is, hogy jól játsszon.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK
Általános
0-2,és köszönjük, Vidal!

Leave a Reply