Zidane: „Nincs magyarázatom a mai estére”

A Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán az Alavés csapatával szemben. A rossz mérkőzést követően Zinédine Zidane így nyilatkozott.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA ÉS VIDEÓ:

LALIGA 2020/21

(11)
Real Madrid
Alavés
-
VÉGEREDMÉNY

Magyarázat nincs

„Nincs magyarázatom a mai estére. Voltak jó és rossz pillanataink az ehhez hasonló mérkőzéseken. Különösen az elején, amikor három perc alatt gólt szereztek. Volt időnk visszatérni a meccsbe, de a dolgok nehézzé váltak számunkra. Akárcsak Milánóban, ma is jó meccset játszottunk, de három nap telt el azóta. Amit fogunk tenni az az, hogy folytatjuk a megkezdett munkát. Megpróbáljuk visszaszerezni minden játékosunkat, és törekedni fogunk arra, hogy megváltoztassuk a csapat dinamikáját. Nincs folytonosság a meccseinkben és ez a mérkőzéseken is meglátszik.”

Ez a probléma..

„Jelenleg ez a probléma: a folytonosság. Nagyon sok gondot okoznak a sérülések. De nem fogunk kifogásokat keresni, ez van. Meg kell változtatnunk a dinamikát, ez az egyetlen mód. Nem tudom megmagyarázni. Közösen fogjuk elemezni a dolgokat és igyekszünk megváltoztatni a mostani helyzetet. Ennyit tehetünk, és kedden már megint meccsünk van.”

Hazard sérülése és a visszatérés

„Nagyon remélem és hiszem is, hogy csak egy ütésről van szó. Hazard azt mondta nekünk, hogy ez nem izomjellegű probléma. És nem is tűnt annak. Nem a hozzáállással volt gond, nem is futball kérdés, mert Milánóban is jól játszottunk. Ez volt az eddigi legrosszabb meccskezdésünk. Nem tudtuk megváltoztatni a meccs arcát az este folyamán, és ez bánt a legjobban. Engem és a játékosokat is.

„Nem sikerült visszajönnünk a meccsbe. Ez a valóság. Az első félidő végén kicsit fényesebb volt a helyzetünk, de nem sikerült a visszatérés. Nagyon keveset tettünk azért, hogy megváltozzon az érzésünk a mérkőzéssel kapcsolatban. A ma estét el kell felejtenünk, tovább kell lépnünk és csak a keddi játékra összpontosítunk.”

Üzenet a játékosoknak

„Most a keddi meccsre gondolunk. Amit a játékosoknak mondok, az köztünk marad. Én vagyok a felelős mindezért, és nekem kell megoldást találnom velük. Ezt fogjuk tenni. Meg kell vizsgálnunk azokat a dolgokat, amiket jól csináltunk ma este, és dolgoznunk kell azon, hogy folytonosabb legyen a játékunk.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply