Zidane: „A holnapi mérkőzés a legfontosabb a csoportban”

A Real Madrid holnap, 18:55 órakor lép pályára Kijevben, a Bajnokok Ligájának ötödik fordulójában. Az ellenfél a Shakhtar Donetsk, amely csapattól 1-0-s vereséget szenvedtek Zidane fiai. A francia tréner mérkőzés előtti nyilatkozata.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

BAJNOKOK LIGÁJA 2020/21

(5)
Shakhtar Donetsk
Real Madrid
-
VÉGEREDMÉNY

„A sorsunk a saját kezünkben van, holnap este újabb kupadöntőt játszunk. Két döntő vár még ránk a Bajnokok Ligájában, és a holnapi játék a legfontosabb, mert ez a három pont továbbjutást jelentene a következő körbe. Csak erre összpontosítunk.”

„Látom a játékosokon a vágyat, de nagyon furcsa dolgok történnek. Máshogy zajlanak a felkészülések és a sérülések is itt vannak. Ez befolyásolja a dolgokat, de a játékosok akarata mindig ugyanaz marad ebben a klubban. Lehetetlen nem érezni a vágyat itt. A játékosok tudják, hogy hol vannak és mit jelent a Real Madrid játékosának lenni. Mindig bennünk lesz az akarat. Lehetnek gyenge teljesítmények, de az akarat egy másik dolog, és mindig jelen lesz a Real Madridban.”

Hazard

„Nagyon erős, és ezt mindig megmutatja. Egy újabb sérülés, és ez szerencsétlen dolog neki és a csapatnak is. Ezek a dolgok sok csapattal megtörténik, el kell fogadnunk. Erős, és nincs kétségem afelől, hogy milyen játékos is ő, és milyen céljai vannak itt. Rossz időszakot él át, de segíteni fogunk neki abban, hogy jól érezze magát és fejlődjön.”

„Nehéz Eden helyzete. Alig várjuk, hogy újra a pályán lássuk. Karrierje során még soha nem sérült meg eddig. Biztos vagyok benne, hogy még erősebben fog visszatérni, de holnap fontos meccsünk van, és csak erre gondolunk most.”

Hiányoznak a konzisztens eredmények

„Nem sikerül megtalálnunk a folytonosságot. A Real Madridnál mindig voltak nehéz idők, de a klub mindig legyőzte ezeket. Ez a legfontosabb.”

Asensio

„Be kell fejeznünk azt, hogy megmondjuk mit kellene csinálnia, és hagynunk kell játszani. Tudjuk, hogy milyen játékos ő, és csak annyit kell tennie, hogy újra a legjobb formájában legyen. Apránként látjuk Marco legjobb arcát a pályán. Súlyos sérülése volt, és idén is lesérült már.”

Lunin

„Elégedett vagyok vele. Jól teljesít, és sokszor a keret tagja. Készen kell állnia minden alkalommal, amikor lehetőséget kap. Nagyon elégedett vagyok a munkájával.”

Megváltozott hozzáállásod a sajtótájékoztatókon?

„Nem, nem vagyok más. Ugyanolyan vagyok és nem fogok megváltozni. Azzal dolgozunk, amink van és nem fogok változni. Néha talán komolyabb vagyok, de nem fogok megváltozni, mint ember.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Hazard
BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply