Zidane: “Nagyon jól teljesítettünk”

A Real Madrid 3-1-es győzelmet aratott a spanyol bajnokság 14. fordulójában, ahol az Éibar volt az ellenfél. A mérkőzést követően Zinédine Zidane így nyilatkozott:


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

(14)
LALIGA
2020/21
Ipurúa

“Nagyon jól játszottunk. Az Éibarnak is voltak jó pillanatai. A csapat eléggé odatette magát, és jól irányítottuk a mérkőzést. Tudtuk, hogy egy nehéz helyszínre érkezünk, de az elejétől a végéig irányítottunk. A csata nem áll meg, háromnaponta játszunk és így kell folytatnunk, ahogy ma. Elégedetettnek kell lennünk a mai teljesítménnyel, és készülnünk kell a következőre. Tudtuk, hogy az Éibar közvetlenebb játékot játszik, és erre azért volt szükség, hogy nyomást gyakoroljunk rájuk a saját férfelükön is, és ezt egész jól csináltuk.”

“Benzema egy meccsgyőztes, mert amit csinál, az más szint. Nem csak a gólok miatt. Mindig ugyanazt mondom Karimról. Nem csak a góljai, hanem a játéka is központi szerepet játszik a teljesítményünkben. Nagyon fontos számunkra, és ha gólt szerez, annak csak örülünk. Ki kell emelnünk mindenki teljesítményét. Remek játék volt ez ma, és mindkét csapat remek teljesítményt nyújtott. Megérdemelt győzelem volt.”

Cserék

“Jelenleg így játszunk. Lesznek-e változások? Igen, lesznek változások, ez egész biztos mert hosszú és nehéz a szezon. Most kicsit kevesebbet forgatunk, de az a fontos, hogy a játékosok teljesítsenek, és mindenki vegye ki a részét. Az elmúlt mérkőzéseken nem sokat változtattunk, de jelenleg ez a helyzet. Ezek a dolgok mindig változnak, és mindenkinek folytatnia kell a munkát.”

Izgalmas volt a mérkőzés vége

“Nem aggódom. Ez a futball. Az ellenfélnek is van mindig jó pillanatai. Múltkor az Athletic ellen, most az Éibar ellen volt izgalmas a meccshajrá. Ezek a csapatok soha nem adják fel, és mindig oda kell tenned magad. Meg kellett dolgozni a győzelemért, de kontrollált teljesítményt nyújtottunk. Örülünk a győzelemnek, és annak is, hogy sikerül folytatni ezt a jó szériát. Most pihennünk kell, és koncentrálnunk kell a következő mérkőzésre.”

A játékvezető

“Nem láttam az esetet Ramosnál. De a játékvezető az, aki meghozza a végső döntést. Tudja, hogy mit csinál és én nem fogok beszélni a munkájukról. Ha úgy döntött, hogy nem ad büntetőt, akkor az azért van, mert nem gondolta, hogy ez büntetőt ér.”

A következő mérkőzésekről

“Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy a soron lévő mérkőzéseink nehezek lesznek, több szempontból is. 200%-on, vagy talán még magasabban kell játszanunk. Egy percre sem engedhetünk, ebben biztos vagyok. Pozitívan kell gondolkodnunk. Folytatnunk kell ezt az utat, és küzdenünk kell a végsőkig.”


forrás: realmadrid.com

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

15931804381374

FRISS: Hakimi az Interhez igazolhat

Bombaként robbant a hír, miszerint Achraf Hakimi az olasz élvonalbeli Interhez igazol. Hakimi szezonjairól talán nem is kell beszélnünk, hisz mindannyian tudjuk, hogy a Real Madrid kölcsönadott marokkói játékosa két kiváló idényt töltött a Dortmund színeiben. Számtalan klub érdeklődését

TOVÁBB »
ronaldo_adocsalasi_ugy_fejlemeny

Fejlemény a Ronaldo ellen zajló adócsalási ügyben

Új fejlemény van a Ronaldo ellen zajló adócsalási ügyben. Az El Mundo újság szerint a játékos hajlandó kifizetni a tartozását. A vád szerint Ronaldo 14,7 millió euró adót nem fizetett be 2011 és 2014 között, valamint négyszer sértette meg

TOVÁBB »

A Real Madrid nem kockáztat

Cristiano Ronaldo még az Európa-bajnokság döntőjében sérült meg, ahol is nem tudta a pályán hozzá segíteni válogatottját a végső győzelemhez. 

TOVÁBB »