Mendilibar: „A Madrid ellen még a labdát sem láttuk”

Tegnap este az Eibar a Barcelona ellen játszott 1-1-re végződő döntetlent. Így az Eibar 10 napon belül nézett szembe a gránát-vörösekkel és a Real Madriddal, és edzőjüket most arról kérdezték, milyen különbséget tapasztalt a két csapat között.

Az El Larguero de la Cadena SER műsorában mindkét csapatról kérdezték, ő pedig részletesen kifejtette a véleményét, melyet a Marca is közzé tett:

A Real Madrid, különösen az első 20 vagy 25 percben, olyan sebességgel keringette a labdát, hogy azt még csak nem is láttuk. Két gólt szereztek, és még többet is tudtak volna szerezni ellenünk ha akarnak. Azután többet tudtunk labdát lopni az ellenkező térfélen. A Madrid, amikor elkezdi a gyors játékukat, sokkal gyorsabban játszik, mint a Barcelona „- magyarázta.

Arra a kérdésre, hogy az Atlético milyen esélyekkel rendelkezik a fehér csapat ellen a bajnoki címért folytatott küzdelemben, Mendilibar így válaszolt: ” Úgy gondolom, hogy az Atletico meglehetősen a határ felső szintjén játszik, és hogy a Real Madrid tartani fogja az iramot velük. Az elmúlt hónapban látni lehetett, hogy amikor lemaradtak a fehérek, rosszul álltak a Bajnokok Ligájában vagy a bajnokságan, és kényszerbe kerültek, hogy meg kell verniük a Sevillát,meg is verik őket, meg kell verniük a Borussia Moenchengladbachot, és nyernek, meg kell verniük az Atleticót, és akkor is győznek … A Zidane által használt 14-15-16 játékos nagyon jó. „

Kiemelt kép: sbnation

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply