fotó: realmadrid.com
Zidane: “Nagyon hosszú még a szezon”

A Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott az Elche ellen a 2020-as esztendő utolsó mérkőzésén, a mérkőzést követően pedig Zinédine Zidane így értékelt:


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

(16)
LALIGA
2020/21

“Az első félidőben számos esélyünk volt, hogy megszerezzük a második gólt, amitől megnyugodhattunk volna. Jött az egyenlítés, és minden nehezebbé vált számunkra. Mélyebben játszottak, és a második féldiőben szenvedtünk. Ha az első félidőt nézzük, akkor két pontot veszítettünk ma. Továbbra is keményen kell dolgoznunk.”

“Minden csapat hullajtani fog még pontokat. Ez egy nagyon kemény bajnokság. Számos jó teljesítményt nyújtottunk már a mai meccshez érve, de itt most két pontot veszítettünk. Folytatnunk kell amit csinálunk, mert nagyon hosszú a bajnoki szezon, és hosszú út áll még előttünk.”

Mi hányzott?

“Egy második gól. Megvolt az esélyünk arra, hogy az első félidőben megszerezzük a másodikat, és akkor nyugodtabban játszhattunk volna. De nem sikerült. Ezután gólt szereztek, és nagyon erősen védekeztek.”

Ödegaard és Hazard

“Hármat cseréltünk ma és Martin nem kapott lehetőséget, de semmi gond nincs vele. Hazard visszatért ma, de időre és játékpercekre van szüksége. Lépésről lépésre haladunk.”


forrás: realmadrid.com

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK: