Ronaldo: “Óriásit hibázott a Real Madrid, hogy eladta Hakimit”

A brazil legenda véleménye arról, hogy a Real Madrid a nyáron megvált az egyik legnagyobb reménységtől, Achraf Hakimitől.


“Az Inter szenzációs játékost igazolt Hakimi személyében, a Real Madrid pedig óriási hibát követett el azzal, hogy elengedte őt.” – kezdte a korábban Madridban és Interben is játszó csatár.

Hakimi nyáron tette át székhelyét Milánóba, ahol tökéletesen beilleszkedett Antonio Conte 3-5-2-s játékrendszerébe. Az azelőtti idényt a Dortmundnál töltötte, ahol szintén klasszis teljesítményt nyújtott és sokan már Madridban látták, azonban Zidane-nak nem kellett, ő inkább Carvajalt favorizálja ezen a poszton.

“Elképzeltem, hogy milyen lenne vele játszani egy csapatban és mindig az jut eszembe, hogy nagyon gyors támadásokat tudnánk együtt vezetni.” – fejezte be a legenda.

A marokkói hátvéd immáron 6 találatnál és 4 gólpassznál jár az idei idényben.


forrás: Goal

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Pochettino jöhet Raúl helyett, ha Zidane távozik

Az argentin szakember korábban már majdnem aláírt. Több ízben boncolgattuk már mi is, hogy a Real Madrid jelenleg nagyon nehéz időszakot él át, és sokan meg is kérdőjelezik azt, hogy Zinédine Zidane a megfelelő ember-e arra, hogy a Blancók

TOVÁBB »