Bettoni: „Készen állunk arra, hogy jó teljesítményt nyújtsunk”

A Real Madrid holnap ismét a bajnokságban lép pályára, az ellenfél ezúttal az Alavés. A mérkőzés előtti sajtótájkoztatt David Bettoni, a Real Madrid segédedzője tartotta meg, miután Zinédine Zidane pozitív koronavírus tesztet produkált.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

LALIGA 2020/21

(20)
Alavés
Real Madrid
-
VÉGEREDMÉNY

„Nagyon jó edzéssel készültünk a holnapi mérkőzésre, ezt szerettük volna látni. Mindannyian ugyanazért dolgozunk, és a holnapi nap egy újabb alkalom arra, hogy megmutassuk egy csapat vagyunk és mindent megteszünk a három pontért. A csapat éhes, és csak az Alavés elleni meccsre fókuszál. Készen állunk arra, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. A Real Madridnál egy vereség rengeteg kritikát vált ki, de elég tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy megmutassuk: van esélyünk az Alavés ellen egy csapatként.”

„Segédedzőként végzem a munkám, és azért vagyok itt, hogy segítsek Zidane-nak. Ő hozza meg a döntéseket. Fizikailag nem lesz velünk, de ott lesz, hogy támogasson minket a mérkőzés során – eljuttatva energiáját a csapatnak és mindenki másnak.”

Zidane pozitív COVID-19 tesztje

„Szomorú vagyok, mert nem lesz itt velünk. Ma reggel beszéltem vele, nagyon jól érzi magát. Jó kedve van. Fizikailag nem lesz velünk, de támogatni fog minket. A fontos az, hogy mindenki tudja: velünk lesz. Még mindig beszéljük a részleteket, hogy hogyan is alakuljanak a holnapi dolgok.”

Zidane-ról

„Szereti a futballt, ez a szenvedélye és szerencsés, hogy egy ilyen klubot vezethet. Jó a kedve, bár kissé szomorú, hogy nem lehet velünk. Személyesen nem lesz velünk, de tudjuk, hogy támogatni fog minket. Minden reggel azt látom, hogy Zidane mosolyogva jön, és éhes az edzésre. Szeretnénk tovább haladni, keményen küzdeni és minden nap jól érezni magunkat.”

Az edzői stáb kapcsolata a játékosokkal

„Normális a kapcsolatunk, és azért vagyunk itt, hogy támogassuk és segítsük őket, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák. Jó a kapcsolatunk, immáron sok éve, és szeretünk együtt dolgozni.”

Játékvezetői döntések

„Ez egy bonyolult munka, csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk és megpróbálunk segíteni.”

Odegaard

„Ez egy olyan kérdés, amiről nem sokat tudok, így nem tudok nyilatkozni. Tagja a keretnek és fontos játékos számunkra, ugyanúgy, mint a többiek. Meglátjuk, hogy mi lesz vele a következő napokban.”

Ramos és Carvajal

„Sergio még mindig felépülés alatt áll, és holnap nem lesz velünk, de jól halad. Carvajal is kihagyja a mérkőzést, de hétfőn már ő is visszatér a normális edzéshez.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Valverde

Leave a Reply