Bettoni: „A kezdetektől fogva nagyon jól játszottunk”

A Real Madrid 4-1-es győzelmet aratott a spanyol bajnokság 20. fordulójában, ahol az Alavés volt az ellenfél. A mérkőzést követően David Bettoni, a Real Madrid segédedzője nyilatkozott.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

LALIGA 2020/21

(20)
Alavés
Real Madrid
-
VÉGEREDMÉNY

„Megérdemelt győzelem volt. A kezdetektől fogva nagyon jól játszottunk. Nálun volt a labda, és uraltuk a mérkőzést. Nagyon stabilnak kellett lennünk védekezésben, mivel az Alavés olyan csapat, amely nagyon jól játszik, amikor náluk van a labda. Koncentrálnak és küzdenek a labdáért. Nagyon elégedett vagyok a csapat játékával. Ami a változásokat illeti: szerettem volna tudni, hogy mit gondol az edző, mert ő a főnök és a csapat legfontosabb embere.”

„Zidane nagyon örült a csapat hozzáállásának és játékának. Gratuláltam a játékosoknak, semmi különös. Minden mérkőzés egy másik történet. Örülök, hogy megszereztük a három pontot és a csapat teljesítményének is. Most pihenni fogunk és készülünk a Levante elleni találkozóra.”

Hazard

„Hazard lecserélése a frissebb Viníciusra nagyobb fegyvert jelentett számunkra. Jól teljesített az alatt a 63. perc alatt, amikor játszott. Jól van, és Vini becserélése csak azért volt, mert frissíteni akartuk a dolgokat. Edennek az elmúlt másfél esztendőben nehéz dolgai voltak a sérülésekkel, de türelmesnek kell lennünk vele.”

„Igaz, hogy a futball világában és a Real Madridnál nehéz türelmesnek lenni, de nagy a hitünk Edennel kapcsolatban. Remek teljesítményt nyújtott ma este, gólpasszt adott és gólt is lőtt. Ma este láthattuk Hazard villanásait, és ezt is fogjuk látni minden mérkőzésen.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply