Bettoni: “A kezdetektől fogva nagyon jól játszottunk”

A Real Madrid 4-1-es győzelmet aratott a spanyol bajnokság 20. fordulójában, ahol az Alavés volt az ellenfél. A mérkőzést követően David Bettoni, a Real Madrid segédedzője nyilatkozott.


A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA:

(20)
LALIGA
2020/21

“Megérdemelt győzelem volt. A kezdetektől fogva nagyon jól játszottunk. Nálun volt a labda, és uraltuk a mérkőzést. Nagyon stabilnak kellett lennünk védekezésben, mivel az Alavés olyan csapat, amely nagyon jól játszik, amikor náluk van a labda. Koncentrálnak és küzdenek a labdáért. Nagyon elégedett vagyok a csapat játékával. Ami a változásokat illeti: szerettem volna tudni, hogy mit gondol az edző, mert ő a főnök és a csapat legfontosabb embere.”

“Zidane nagyon örült a csapat hozzáállásának és játékának. Gratuláltam a játékosoknak, semmi különös. Minden mérkőzés egy másik történet. Örülök, hogy megszereztük a három pontot és a csapat teljesítményének is. Most pihenni fogunk és készülünk a Levante elleni találkozóra.”

Hazard

“Hazard lecserélése a frissebb Viníciusra nagyobb fegyvert jelentett számunkra. Jól teljesített az alatt a 63. perc alatt, amikor játszott. Jól van, és Vini becserélése csak azért volt, mert frissíteni akartuk a dolgokat. Edennek az elmúlt másfél esztendőben nehéz dolgai voltak a sérülésekkel, de türelmesnek kell lennünk vele.”

“Igaz, hogy a futball világában és a Real Madridnál nehéz türelmesnek lenni, de nagy a hitünk Edennel kapcsolatban. Remek teljesítményt nyújtott ma este, gólpasszt adott és gólt is lőtt. Ma este láthattuk Hazard villanásait, és ezt is fogjuk látni minden mérkőzésen.”


forrás: realmadrid.com

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

dani-carvajal-ujra-edzhet

Dani Carvajal újra elkezdett edzeni

Dani Carvajalnál pár hete vírusos szívburokgyulladást diagnosztizáltak. A 25 éves jobbhátvéd szeptember óta nem játszhat. A játékos hivatalos oldalán nagyszerű híreket osztott meg követőivel:   “Köszönöm mindenkinek a támogatást, boldog vagyok, hogy újra edzhetek. Kevés van már csak vissza.” 

TOVÁBB »

Florentino az Európa-bajnokság alatt tárgyal

A Sky Sport értesülései szerint Florentino Pérez, az Európa-bajnokság alatt sem dől hátra, hisz míg játékosai pihennek, vagy épp mérkőzéseket játszanak ő már a következő szezonbeli keretet próbálja megerősíteni.

TOVÁBB »