„Az álmom a Real Madridból vonulni vissza” – Nacho

Kiskoromban azt mondtam, hogy remélem, hogy játszhatok a Real Madridban … Most már több mint 200 meccsem van, és nagyon boldog vagyok, hogy viselem ezt a mezt, és remélem, hogy sokáig tudom is még. Álom lenne a karrieremet a Real Madridnál fejezni be. Tavaly többet voltam kívül a keretből, mint a csapatban, de a futball mindig tartogat ilyen fordulatokat. „

Nacho az elmúlt hetekben a Real Madrid védelmében vállalt főszerepet. Ramos és Carvajal sérülései miatt vissza került a kezdő keretbe, és teljesítménye megfelelt a vállalt feladatnak. A védő az Onda Cero „El Transistor” rádióadásában nyilatkozott, amit aztán átvett a spanyol Marca is.

Remek év egyéni szinten

„Nagyon magabiztos vagyok, ez személy szerint nagyon jó év volt. A pályán másnak érzem magam, mint az elmúlt évben a magabiztosság és a játék összefügg. Nagyon boldog vagyok.”

A válogatott

„Nem árt, ha nem vagyok a válogatottban, de elszomorít … ebben az utolsó felhívásban reménykedtem, hogy elmehetek, de nagyon jó játékosok vannak Spanyolországban. Folytatom a küzdelmet, hogy bekerülhessek újra.”

Kiemelt kép: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK
SÉRÜLÉSEKVÁLOGATOTT
Kroos megsérült

Leave a Reply