Vásquez: „A Real Madrid játékosa voltam és leszek mindig is”

A tegnap esti Bajnokok Ligája negyeddöntő után Zidane és több játékos is nyilatkozott. Amiért a sokat kritizált Lucas Vázquez nyilatkozatát hozzuk ma reggelre, annak az oka a fent idézett mondata. (A spanyol szerződése az Estadio Santiago Bernabeuban június 30-án jár le, egyelőre nincs hír a megállapodás meghosszabbításáról.)

„Amire koncentrálok, az a jelen” – mondta Lucas, majd így folytatta : „Nagyon jól érzem magam ebben a szezonban, mert játszom, és ez tesz engem boldoggá. A szerződés meghosszabbítása? A Real Madrid embere voltam és leszek mindig is.”.

Lucas jobbhátvédet játszott, miután a tegnap reggeli tesztelésen Varane pozitív eredményt kapott a COVID-ra, így karanténba került (játékára így a nullával egyenlő az esély a Clasicon, és a visszavágóra se biztos, hogy felszabadul). A csapat remek teljesítményt nyújtott, teljesen övék volt az irányítás a Liverpool elleni negyeddöntőben. Vásquez pedig kétségtelenül mindent megtett azért, hogy tisztesen helyt álljon hátvéd szerepben is.

” Örülnünk kell” – mondta Lucas. „Tudtuk, hogy nagyon veszélyes ellenféllel játszunk. Nagyon jó eredmény, de még mindig ott van a visszavágó.”

„A közvetlen mozdulatokat össze akartuk kombinálni a hátulról jövő labdákkal. Találtunk helyet, egyik oldalról a másikra mozgattuk a labdát.”

„A mai nap nagy volt. Kemény játék volt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ez magabiztosságot ad nekünk, tekintettel a közelgő Clasicora és a visszavágó játékra is az Anfielden.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK
ÁltalánosBAJNOKSÁGEGYÉBKiemeltNYILATKOZATOK

Leave a Reply