Benzema: A Real Madridban azért játszol, hogy történelmet írj

Karim Benzema aláírta az új szerződését a Real Madriddal ami 2023-ig szól. Ezután Karim a klub hivatalos médiacsatornájának adott interjút.


„Szerencsés vagyok, hogy minden nap megtudom valósítani az álmomat.”

„Büszke vagyok a karieremre, és büszke vagyok arra, hogy megújíthattam a szerződésem így itt maradhatok a klubnál, amit már említettem, számomra ez a klub a világ legjobbja. Folytatom a munkát, itt minden nap jól érzem magam.”

„Nem nézem a statisztikákat, csak jól érzem magam a pályán. Én tényleg boldog vagyok amikor gólt szerzek, amikor gólpasszt adok, a szurkolók ezt szeretnék tőlem. Nyilvánvalóan szoktam gondolkozni azon, hogy mikor vonulok vissza, de jól érzem magam itt, az edzéseken és mérkőzéseken is, mert a Real Madridban azért játszol, hogy történelmet írj.”

Az ideigazolás

„Hosszú idő telt el azóta, de természetesen emlékszek rá. A szüleim és az ügynököm telefonált nekem és azt mondták, hogy jöjjek oda hozzájuk. Nem akartam menni, de mikor megérkeztem láttam Florentinót. Ott volt vele Zizou, Ronaldo és a Galaktikusok a klubból. Én csak néztem szótlanul. Megkérdezte tőlem, hogy akarok-e a Real Madridban játszani, én azt válaszoltam, hogy akarok. Amikor visszaemlékszek, hogy mi mindent értem el a Madriddal, büszkeség tölt el.”

Mi a Madridi karierednek a fénypontja?

„Nem is tudom, mert minden évben próbálom felülmúlni az előző szezonban elérteket. Ha egy évet kellene választanom akkor nem tudnák választani. Azért nem tudok választani, mert minden évben minél többet szeretnék elérni.”

„A Madrid mindig a világ legjobb csapata marad, de én úgy gondolom, hogy akkor amikor megnyertük a Bajnokok Ligájat olyan csapatunk volt, nem azt akarom mondani, hogy verhetetlenek voltunk, de megnyertük a Bajnokok Ligáját 4 alkalommal ez egy különleges teljesítmény. Nagyon nehéz megnyerni és nekünk sikerült 3-szor zsinórban. Mi nekünk sikerült nyomot hagynunk ezzel a csapattal és mi ráhagyjuk, hogy más is nyomot hagyon a jövőben.”

Hogyan figyelsz oda magadra?

„Én tényleg odafigyelek magamra otthon és a munkahelyemen is. Odafigyelek a táplálkozásomra, és edzeni járok. Ezek apró dolgok amik lehetővé teszik, hogy a pályán és az edzésen jó legyél.”

Ancelotti

„Ő egy nagyszerű edző. Senkinek sincs kétsége efelől. Mindig kommunikál velünk meccs közben. Szoktunk beszélni edzés előtt, hogy megnézze hogyan érzem magam, majd megbeszéljük, hogy mit kell csinálnom a pályán. Minden a játékos és az edző közötti kapcsolaton múlik, jól érzem magam az irányítása alatt.”

Szurkolók

„Szükségünk van mindenkire, mert a stadionok nagyon mások nélkülük. Bízok benne, hogy hamarosan visszatérhetnek és segíthetnek nekünk számos trófeát nyerni mert szükségünk van rájuk.”

Mit jelent számodra ez a címer?

„Legjobb csapat a világon. Ez egy álom ami megtörténik velem minden nap. Meglehetősen szerencsés vagyok, hogy megvalósíthattam az álmom.”


Forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply