Ancelotti: Védekezésben fejlődnünk kell

Az olasz edző a következőket mondta a Levante elleni mérkőzés után:


„Az első félidőben nagyon jól játszottunk csapatként mozogtunk és jól dolgoztunk együtt. A második félidőben nem jöttünk ki jó hozzáállással, mert kaptunk egy elkerülhető gólt és nem védekeztünk jól a második gólnál sem. Mindannyiunknak együtt kell dolgozni, védekezésben fejlődnünk kell.”

„Vinicius Jr. jó játékos és gyors. Nagy gólvágó? Nem tudom, de szeret a szélen játszani. Olyan gólokat kell szereznie mint az első úgy hogy játékosokat vesz fel, mert gyorsabb mint az ellenfél. Nehezebb neki amikor a mezőnyben van, de a tudásának köszönhetően tud gólokat szerezni távolról és az egy az egy helyzetekben. Lehet, hogy kezd a jövő heti mérkőzésen, majd meglátjuk. Sokkal fontosabb, hogy a mérkőzés végén legyél a pályán és ne az elején, és ezt ma is megtette a frissességének és képességeinek köszönhetően.”

„Ifj. Vinicius kettő meccsen három gólt szerzett, ő egy igazán fontos játékos. Nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget annak, aki kezd, mert olyan jó csapatom van. Az első két mérkőzésen sok gólt szereztünk. A probléma nem az, hogy Vinicius Jr. kezd-e vagy sem, az a gond, ha nem szerez gólt, de ma két gólt szerzett.”

Támadók

„Nem tudom megmondani, hány percig fognak játszani. Nagy a verseny köztük. Van néhány minőségi támadónk, mint Bale, Vini Jr., Hazard, Benzema és Jovic, akik ma jól teljesítettek. Élveznem kell ezt a minőséget a pályán úgy, hogy átadom azoknak a lehetőséget, akik megérdemlik.”

A kapott gólok

„Ahol hibáztunk és pontokat veszítettünk, az nem támadásban, hanem védekezésben van. A harmadik gól szerencsétlen volt. Először a védekező vonalunk nem volt megfelelő, és kiesett a helyzetünkből. A másodiknál ​​három ellen kettő volt, és ez nem történhet meg. Legalább háromnak három ellen kell lennie, amikor jön a beadás.”


Forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

NYILATKOZATOK
EGYÉB

Leave a Reply