Eden Hazard: Ez az év most jó lesz számomra és a Real Madrid számára is

Eden Hazard beszélt a sérüléseiről, a válogatottról és a jövőjéről.

A Katari világbajnokságig maradok, utánna lehetséges, hogy visszavonulok a válogatottól.

Ez az év most jó lesz, tudom, hogy jó lesz számomra és a Real Madrid számára is. Győzelmek, díjak szerzése, gólszerzés, a boldogság megtalálása a játékban, cselezés. Igen biztos vagyok benne nincsenek kétségeim.

Az emberek csak azt látják, hogy állandóan sérült vagyok, ez igaz. De ha visszatekintünk nincsen olyan játékos aki annyi mérkőzést játszott volna 10 év alatt mint én.

Azt teszem amit tennem kell, dolgozom. Minden nap dolgozunk Pintusal. A szezon kezdte óta nagyszerű munkát végzünk. Jelenleg jól vagyok, de nem 100%-os.

Néha komoly sérüléseim voltak, játszani akarsz és az edzőteremben kell edzened ez még mindig nehéz. Ezek a legrosszabb pillanatok. Néha ezt nehéz felfogni, mindent megteszel de ez mégsem elég. 

5 szezonra szerződtem a Real Madridhoz. Az első kettő nem volt jó, a sérülések hátráltattak, de még van három évem, hogy bebizonyítsam, hogy mit is érek én valójában. 

Várom a pillanatot amikor ismét bizonyíthatok. A Real Madrid sok pénzt költött rám, vissza szeretném nekik fizetni a teljesítményemmel. 

Forrás: @MadridXtra

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply