Chris Brunskill/Fantasista Getty Images

Čeferin: Florentino Pérez panaszkodik, majd 180 millió eurót ajánl Mbappéért

Aleksander Čeferin, az UEFA elnöke továbbra is folytatja támadásait a Szuperliga alapító klubjaival szemben, de a középpontban továbbra is a Real Madrid van.


Čeferin legújabban azon a véleményen van, hogy nem bánná ha a három alapító klub (Real Madrid, Barcelona és a Juventus) elhagyná a kontinenst irányító testületet, mondván, hogy mindannyian alkalmatlanak a feladatokra.

„Nem bánnám, ha elmennének..” – ismerte el Čeferin a Der Spiegelnek adott interjúban. „Vicces, hogy új versenysorozatot akarnak létrehozni – ugyanakkor a Bajnokok Ligájában akarnak játszani ebben a szezonban. Ezek az emberek megpróbálják megölni a labdarúgást a hozzá nem értő vezetőikkel.”

„Florentino Pérez panaszkodik, mondván, hogy a klubja csak a Szuperliga létrehozásával maradhat életben, majd 180 millió eurót ajánl fel Kylian Mbappéért.”

Čeferin elmondása szerint a klubok arra panaszkodnak, hogy a játékosok fizetése rendkívül magas, ennek ellenére kapcsolatban állnak más játékosokkal, akiket le is igazolnak. Mindezek mellett Čeferin úr azt állítja, hogy a Szuperliga tanácsadója megfenyegette telefonon keresztül, hogy az új sorozatot szervezze az UEFA. Amikor ő elutasította ezt, azt mondták neki, hogy az alapító kluboknak sok pénzük (ill. befolyásuk) van, és beperelik őt.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS

Leave a Reply