Ancelotti: Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, a szurkolók sokat jelentettek nekünk

„A csapat minőségi támadásokat épített, nem veszítettek el az önbizalmukat, és nagyszerű második félidőt produkáltak” – mondta Ancelotti.


Carlo Ancelotti a Celta Vigo legyőzése után beszélt a mérkőzésről a médiának, amelyen visszatért a foci a Bernabéuba: „A csapat minőségi játékot mutatott támadásokban. Benzema, Vinícius, Hazard és Miguel Gutiérrez is. Miguel nagyszerűen játszott, kiválóan adta be a labdát Karimnak a gólnál. Védekezésben nem voltunk ilyen erősek, még fejlődnünk kell. Megnehezítették a dolgunkat a védelmi hibák, de a szurkolók támogatása segített nekünk. A játékosok bíztak magukban, és egy remek második félidőt produkáltunk. De a mérkőzés elején sok volt a hiba.”

„Megmutattuk, hogy tudunk minőségi focit játszani. A védekezést még gyakorolni kell, az még nem volt tökéletes. Néhány kulcsjátékosunk hiányzik, például Alaba és Mendy. Többet kell segítenünk egymásnak ha nincs nálunk a labda. Ha ezt megtudjuk oldani, amikor nem mi birtokoljuk a labdát akkor az segít megelőzni hátul a problémákat.”

Vinícius Jr.

„Nagyon jó teljesítményt nyújtott. Jelenleg minőséget tud nyújtani a csapatnak. Jól kezdi a szezont és segít a csapatnak a támadásokban. Tartania kell ezt a szintet. Jelenleg tele van önbizalommal, és a kapu előtt hideg fejjel dönt.”

A Bernabéu szurkolói

„Nem láttam Vinicius gólörömét, de tudom, hogy átment a szurkolókhoz. A szurkolók valóban mögöttünk állnak. Nagyon jó hangulat volt ma este a Bernabéuban. Ez lesz a világ legjobb stadionja ebben biztos vagyok. 15 napja itt voltam és úgy voltam vele, hogy lehetetlen, hogy itt 15 nap múlva mérkőzést játszunk. Remek teljesítményt nyújtottunk kiváló hangulattal ebben a különleges stadionban.”


Forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply