Ancelotti: Minden tapasztalatomat a csapatba fektetem

A Real Madrid 6-1-es aratott a spanyol bajnokság hatodik fordulójában, ahol a Mallorca volt az ellenfél. A mérkőzést követően Carlo Ancelotti így vélekedett a találkozóról.


MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK:

(6)
Real Madrid
Mallorca
6 - 1
VÉGEREDMÉNY

„Minden tapasztalatomat a csapatba fektetem, mindent meg adok neki, de nem csak tapasztalatot. Önbizalmat és erőt is. Szerencsés vagyok, hogy ilyen bátor csapatom van, tele minőségi és gyorsan tanuló játékosokkal. Asensio jól játszott, tudjuk, hogy sok problémát tud okozni az ellenfélnek. Tud játszani a középpálya és a támadósor között, nagyon jól lő és nagyon jól érti a kombinatív játékot.”

„Asensio jól teljesített és remélhetőleg a jövő héten is mesterhármast fog szerezni. Szerintem ez az ő posztja. Néha előfordulhat, hogy a pálya szélén kell játszania ha szélsővédőkkel játszunk és magasan vannak, de a labdával Asensiónak nem változik a posztja és játéka. Ez tetszik neki. Tud befelé törni, és amikor a labda a ballábán van, nagyon életveszélyes.”

Benzema és Jović

„Karim jó formában van. Nyolc gólt szerzett, ami talán elfelejteti, hogy mennyit is tesz a csapatért. Ő nem csak gólokat szerez, hanem feltűnik a pálya minden területén. Teljes egészében egy komplett játékos.”

„Amikor Benzemának pihenésre van szüksége, akkor Jović fog játszani, aki szintén nagyon jól teljesített. Nagyon erős a versenyhelyzet. Volt két helyzete is ma, de a Valencia ellen is rendkívül jól játszott. Akkor fog játszani, amikor Benzema nem lesz elérhető.”

Fiatalok

„Amint már sokszor elmondtam, a csapatnak van egy kiváló egysége a tapasztalat és fiatalok között. A fiatal játékosok rendkívül tehetségesek, ezt meg is mutatták ma, de nem felejthetjük el, hogy a tapasztalat mennyit számít a futballban. Lenyűgöztek akik ma pályára léptek, mert megmutatták, hogy készen állnak. Asensio, Isco és Jović is készen áll. Ez nagyon jó jel a csapat számára.”

Középpálya

„A Real Madrid jövője biztosítva van olyan játékosokkal, mint Valverde, Camavinga és Blanco. És a többiek. Ugyanez vonatkozik a jelenre is, Modriccsal Krosszal és Casemiróval. A középpálya nagyon erős minden szempontból.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply