Vinícius:”Szerelmes vagyok a Real Madridba”

20 mérkőzésen 11 gól, 8 gólpassz, a 22 éves támadó szárnyal ebben a szezonban. A Post Uniteden adott interjúját a Marca is közzé tette.

„Minden brazil gyerek álma itt játszani, mert sok brazil játékos lett sikeres a klubnál. Én is szeretnék történelmet írni, mint ők, ezért dolgozok minden nap.”

„Ancelotti arra kér, hogy legyek nyugodt és azt tegyem, amit tudok. Nagyon jó vele dolgozni, mindig világosak az utasítások. A pályán és a pályán kívül is megkönnyíti a dolgunkat.”

„Mindig megcsókolom a címert gólörömnél, ez a szurkolóknak szól és a klubnak. Nagyon szeretnek engem, én pedig mindent megteszek azért, hogy a klub oda kerüljön, ahol lennie kell.”

„A pályán Benzemaval a legjobb a kapcsolatom, folyton keressük egymást, arra törekszünk, hogy egymást helyzetbe hozzuk. És Rodrygoval, Militãoval is, hiszen mi vagyunk a brazilok, mindig együtt. Az öltözőben sokat nevetünk Marceloval és Militãoval, mindkettő csodálatos ember. „

Benzema lenyűgöző, mindent könnyedén tesz meg, ami nehéznek tűnik, azt is. Ő egy nagyszerű futballista, és szeretnék segíteni neki, szeretném, ha sokáig itt maradna még, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy elnyerje egy napon az Aranyladbát.”

„Kezdetben nagyon nehéz volt Madridban, minden más volt, a nyelv, tanulni kellett, sok volt a változás, és gyorsan kellett mindenhez alkalmazkodni. De segített, hogy a családom és a barátaim velem voltak. Nehéz volt, de most itt vagyok, és szerelmes vagyok a Real Madridba, sok éven át itt akarok maradni, és történelmet írni ennél a klubnál. „

Forrás és kép Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply