Itt az igazság, mit mondott Ramos a Real Madrid – PSG párosításról

Sergio Ramos egy élő show-ban volt jelen amikor megismételték a Bajnokok Ligája nyolcaddöntők sorsolását, majd ezt követően egy sajtótájékoztatót tartott.

A tegnapi vitatott és vitákat szított, minden bizonnyal még sokáig utózengő sorsolás(ok) egyik programja Spanyolországban az volt, hogy az élő sorsolás után Ramos bemutatja új edzőtermét. Természetesen a sorsolás eredménye után a sajtót ez érdekelte a legkevésbé.

Az AS egyik cikke folyamatosan frissülve írta, miről beszél a Real Madrid volt legendás kapitánya. Amikor elkezdődött a sajtótájékoztató, először egy néhány perces videót vetítettek le az új edzőteremről. Aztán az első kérdés felé az volt, hogy „Hogy vagy?”

„Öröm itt lenni. Ez egy nagyon különleges nap. Az egyik legfontosabb projekt az életemben, örülök a bemutatónak. Ez a kérdés egy bizonyos…. (nevet) néhány hónap után, ameddig nem játszhattam a csapattal. Új város, új klub. De alkalmazkodnom kellett, és újra megtaláltam az egyensúlyom. Jól érzem magam a Saint – Etienne-i meccs után, csak pihennem kell, mert a testem elszokott ettől, a sok hónapos kihagyás után. De jól érzem magam, és örülök, hogy a csapat része lehetek, és boldog, hogy ma itthon lehetek. „

Majd néhány mondatban kitér az edzőteremre, melynek különleges kialakítása remek atmoszférát teremt, ahogy fogalmazott „Ebben a különleges térben bizonyos jellemzők egyesülnek, amelyek arra ösztönöznek, hogy edzél. Olyan dolgokat találsz, amiket más edzőtermekben nem. Ez egy más kialakítás, ami kényelmessé tesz a más termekhez viszonyítva, ahol szenvedsz.”

Ekkor csatlakozik hozzá Rainer Schaller, egy német edzőterem-szakember, akivel közösen dolgozott a terem kialakításán. Beszélnek még a teremről, hogyan és miért jött létre, Ramos pedig biztosít mindenkit arról, hogy amikor csak az ideje engedi, haza fog térni és itt a teremben is gyakran megtalálható lesz.

Aztán következtek a sajtó szabad kérdései

A Madrid elleni mérkőzés volt, ami az ottaniakat is elsősorban érdekelte :

A sors szeszélyes. Szerettem volna egy másik csapatot inkább. Mindenki tudja, mennyire szeretem a Madridot,a klubot, a szurkolókat, és ez soha nem fog változni. De ideje szembe nézni a jelennel: a PSG játékosa vagyok és meg fogom védeni a csapatomat. Mindent meg fogok tenni, hogy továbbjussunk. A Madrid remek időszakon megy most keresztül, de tavaszig még sok idő van, hónapok vannak a meccsekig. Rajtam a sor, hogy megvédjem a csapatom, és ez a PSG. „

Vissza térni a Bernabéu-ba:

Otthon voltam, és néztem a gépemen, és menő volt, hogy a United-el játszottunk volna, de érvénytelenítették. Szenzációk keverednek, hogy az újrasorsolás aztán a Real Madrid ellen hozott össze minket. Nem szerettem volna ezt a konfrontációt, de haza térni, úgy, hogy a közönségtől nem búcsúztam el, nagyon örvendetes. Szerettem volna, ha másképp alakul a történet, de a dolgok most így állnak.”

A múlt:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt nehéz. Mindenekelőtt nagyon más volt. Sok éven át szerencsém volt, játszhattam, elkerültek a sérülések. Ebben az évben volt egy sérülésem, és az információk hiánya miatt sokat pletykáltak róla. Fontos, hogy ilyenek után mi újra jól érezzük magunkat, újra játékosnak érezhessük magunkat. Sok órányi munka az edzőteremben, a sötétségben, de minden a visszatérést szolgálja. Tanít. Én úgy fogom fel, hogy az életem egy része, ami megmutatta, hogy ki voltam és ki lettem. Újra a csapatban lenni, és játszani Saint Etienne-ben, nem, nem akartam, hogy véget érjen, annyira jó volt. „

„Ha az életben valaminek a testedet és a lelkedet oda áldozod, akkor annak meg lesz az eredménye. Ma szuper nyugodt vagyok. A család is tudott alkalmazkodni, tudok a fejlődésre koncentrálni. Szerintem még egy darabig lesz Ramos.”

És természetesen a kérdés, ami elkerülhetetlen: Mbappe:

Nem szeretném, ha ennek az edzőteremnek az ügyfele lenne” – nevet (a terem Madridban nyílt, ugye-a szerk.) „Szeretem, ha a legjobbak vesznek körül a csapatban, és ő a PSG kulcsjátékosa, szeretném, ha ez a jövőben is így maradna. Azt akarom, hogy folytassa a bajnokságban, az én csapatomban.”

Madrid és Vinicius:

Amikor csak tehetem, nézem a Real Madrid meccseit és a La Liga-t. Vinícius olyan játékos, akiben benne volt ez az ígéret évek óta, és most megérkezett a jelenbe. Kulcsszereplő lesz a következő években, nagyon szeretem őt, és örülök, hogy ilyen szinten teljesít. A Madridnak jó szezonja van, magasan vezetik a bajnokságot, és a védekező szinten is nagyon jónak látom őket. „

Nem beszéltem a volt társaimmal, de ha hazaérek, a telefonom biztos tele lesz üzenetekkel. Elkerülhetetlen, hogy ma ez legyen a téma.”

Mbappe és Vinicius:

Hogy játszhatnak-e együtt? Nem tudom. Ezek olyan dolgok, amiket nem mi döntünk el. Én azt akarom, hogy Mbappe nálunk maradjon még sokáig, mert nagyon jó, és fiatal, aki előtt nagy jövő áll még.”

Messi:

Egy öltözőn osztozunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, mindkettőnk célja az, hogy segítsünk a PSG-nek a bajnokságot megnyerni. És a cél a Bajnokok Ligája megnyerése is, és mi Messivel hozzá tudunk ehhez járulni. A kapcsolatunk kölcsönösen egymás csodálatáról és tiszteléről szól. „

Visszatérés a keretbe:

Ha minden jól alakul, akkor a hétvégén már csatalkozhatok a csapathoz, de soha nem tudhatod, mi fog történni holnap. Egy bizonyos terv alapján folytatom az edzést, hogy minél hamarabb a többiekkel lehessek a pályán.”

Az AS cikke nyomán, kép szintén AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK
NYILATKOZATOK

Leave a Reply