Carlos Tévez: A Real Madrid aggódhat a Manchester City ellen

Az egykori Premier League sztár úgy véli, hogy a Blancók nagy kihívással néznek szembe.


Carlos Tévez, a Manchester City egykori játékosa azon véleményen van, hogy a Real Madridnak bőven van félnivalója a M. City ellen. A Manchester City és a Real Madrid utoljára 2020-ban találkozott egymással, amikor az angol csapat tudott továbbjutni – szintén a BL-ben.

„Nagyon örömteli látni, hogy mivé vált a City ez alatt a tíz év alatt.” – kezdte Tévez a ManCity.com-nak. „Ez valami lenyűgöző. A bajnoki tabella közepén voltunk és egyenlőek voltunk Európa legnagyobbjaival.”

„Ma már teljesen más a helyzet. Ma a Real Madrid az, akinek aggódnia kell a Cityvel való találkozás miatt. Ez a City előnye. Ma az ellenfeleknek kell nézniük, hogy mire képes a City. A jelenlegi játékosaival és az évek alatt kialakított infrastruktúrával egyenlőre félként harcolnak Európa bármely csapata ellen.”

Közel a döntőhöz

A Real Madrid mindenkit megdöbbentett, amikor a nyolcaddöntőben búcsúztatta a Paris Saint-Germaint, majd azután a Chelsea-t is. Sokan arra számítottak, hogy ez a két csapat lesz a legnagyobb kihívás, azonban a City tűnik az eddigi legnehezebb ellenfélnek. Tévez nem tudja, hogy miként fog alakulni a párharc.

„50/50 döntetlen. Nagyon örülök, hogy a Cityt ezen a szinten láthatom. Európa legnagyobb csapatai ellen harcolnak.”

„Még nem sikerült megnyerniük a Bajnokok Ligáját, de szerintem az a legfontosabb, hogy tíz év után a City egyenlő félként játszik olyan csapatok ellen, mint a Real Madrid illetve azelőtt az Atlético Madrid ellen.”

Tévez 2009 és 2013 között állt a City alkalmazásában, tagja volt annak a 2012-es csapatnak, amely megnyerte a klub első PL-trófeáját.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply