Ancelotti: Isco karrierje ma véget ért a Real Madridban

A Real Madrid 0-0-s döntetlent játszott a Betis ellen a spanyol bajnokság utolsó fordulójában, a mérkőzést követően így nyilatkozott Carlo Ancelotti.


MÉRKŐZÉS ADATLAP:

(38. forduló)
Real Madrid
Real Betis
0 - 0
VÉGEREDMÉNY

„Csúcspontot adnék magunknak, mert ez egy olyan szezon volt, ahol jól kezdtünk és jól is végeztünk. Nálunk van folytonosság. Néha nagyon jól játszottunk, máskor kevésbe, de a csapat mindig elkötelezett volt. Ki kell emelnünk Courtois, Karim, Vinícius és a csapat többi tagjának egyéniségét is. Jó, kollektív munka volt és ez igaz azokra is, akik kevesebbet játszottak.”

„Hihetetlen volt a hangulat és köszönöm a játékosoknak, hogy tiszteletben tartották a döntéseimet. Soha nem adták fel, még akkor sem, amikor nem kaptak játéklehetőséget – pedig négy olyan játékost ültettem a kispadra, akik BL-trófeát nyertek. A Valdebebas hangulata megváltoztatta ezt a szezont.”

Alaba

„Alaba ott lesz a döntőben. Ma nem kockáztattunk. Hétfőn visszatér a csapathoz és 100%-os állapotban lesz. Igaz, hogy egy ideje már nem játszott, de ilyenkor nem csak a fizikai szempont a fontos. Kell a képesség és a tapasztalat is. Davide (a fiam) nem volt ma itt, mert Walesben van UEFA Pro tanfolyamon. Két napra ment, de már vasárnap visszatér hozzánk.”

Marcelo

„Még nem búcsúzott el, továbbra is ő a kapitányunk és a döntőben is ott lesz. Ha elbúcsúzik, azt a világfutball egyik legnagyobbja és egyik legjobb balhátvédje teszi meg.”

Rodrygo

„Ő egy fontos játékos. Amikor pályára lépett, sokszor megteremtette a különbséget. Kezdőként is jól teljesített. Ez egy olyan döntés, amit a következő napokban meg kell hoznom. De már tisztában vagyok vele, hogy mit kell tennem.”

Isco

„Korábban beszéltem már Iscóval. A első madridi meccsemen debütált velem és fejjel szerzett gólt. Fantasztikus karrierje a Real Madridban ma véget ért. Többet is tehetett volna, igen. De az elmúlt években nagyon fontos szereplője volt a csapatnak. Fontos meccseken és döntőkön játszott. Mindig is játékban volt, megmutatta minőségét. A legjobbakat kívánom neki”

Bale

„Nem ült a kispadon, mert nem ülhetett (sérülés miatt – a szerk.). Búcsút akart venni ettől a stadiontól és a szurkolóktól. Van még egy esélye, mert ott lesz a Bajnokok Ligája döntőjében.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply