A kilences szám bűvöletében

27 nap alatt 9 meccs, eddig 9 mérkőzés – 9 győzelem, és visszatér Karim Benzema, a világ legjobb kilencese.

Amennyiben a csapat megnyeri a következő három mérkőzését, úgy minden idők legjobb szezonkezdése lesz az idei. De az olasz tréner elhessegette a tippelgetést: „Nagyon messze van a Clásico. Jól felkészültünk a meccsre, a játékosok jól vannak. Ezen gondolkodunk. Nincs idő a 15 nap múlva várt meccsekre gondolni. Az Osasunára és a győzelemre kell gondolnunk. Aztán a Bajnokok Ligája és a győzelem. Aztán újra nyerni. Nem kell sokat gondolkodnod. Fontos pillanat ez, sok meccsel rövid időn belül. Liga, Bajnokok Ligája… Arra kell gondolnunk, hogy fontos a rotáció, mert háromnaponta játszunk. Mindenki hozza a formáját és az elkötelezettségét. „

Ancelotti:

” Mindenki jó formában van és nagyon motivált.”

Ancelotti felszabadult és nyugodt. Madridja megállíthatatlan, és a FIFA-vírus sem okozott túl sok kárt. Egyedül Modric érkezett fizikai problémákkal a szünetből, amely során sikerült felépülnie Karim Benzemának.

Benzema nagyon jól van, kezdő lesz a meccsen. Egész héten a csapattal volt. Fizikai állapota jó, jól tudott felépülni, majd jól dolgozott. Újra a szokásos Karimról fogunk beszélni. „

Modric sérülése nem túl komoly, akár szerdán pályára léphet. Ha nem, akkor a jövő hét végén.”

Rodrygo formájáról is elismerően nyilatkozott: „Ha holnap lenne a Bajnokok Ligája döntője, pályára lépne.”

„A futball problémája a naptár. A válogatottak és a klubok együtt kell működjenek, hogy ezt megoldják. „

Arról, hogy a válogatottakkal hogyan tarják a kapcsolatot a játékosok formáját illetőleg, elmondta, hogy nem ő keresi a szövetségeket, hanem pont fordítva.

Előzetesen beszélek velük a játékosok fizikai állapotáról, de a játékosok miután elutaznak a csapathoz, már nem kommunikálunk. A válogatottak keretének a ki választása az ő dolguk, akik itt maradnak, azokkal dolgozunk a világbajnokság idején Valdebebasban. Mivel január közepéig nem játszunk meccset a bajnokságban, kapnak egy kis szünetet.

Valverde és az összehasonlítás Gerrarddal: „Egyetértek, jó, hogy Federicót hozzá hasonlítják. Valverdének mindene megvan ahhoz, hogy elérje Gerrard szintjét, sőt még több is.”

Lucas Vázquez állapotáról ugyanazt tudta elmondani, amit Modric esetén is : „Lehet, hogy szerdán már játékra készen áll, vagy majd szombaton. Meglátjuk.”

Forrás: Marca, kiemelt kép: managingmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKSÁGÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply