SÉRÜLÉSEK: Zidane kénytelen ideiglenes megoldásokat találni

A francia tréner legalább kilenc kulcsfontosságú játékost kényszerül nélkülözni, akik vagy sérültek, vagy épp a koronavírussal fertőzödtek meg.


Az elkövetezendő néhány hét igazi hullámvasút lesz a Real Madrid számára, hisz rengeteg bizonytalanság érte Zinédine Zidane csapatát. Vannak akik koronavírussal fertőzödtek meg, akik sérültek, akik most térnek vissza sérülésből, és olyanok is, akik a válogatottnál voltak. Mindez komoly fejfájást okoz a francia trénernek, hisz kulcsfontosságú mérkőzések következnek, kevés pihenéssel.

Villarreal (szombat, 16:15), Inter Milan (szerda, 25.), Shakhtar (december 1.), Sevilla (december 5.), illetve ne felejtsük el az Alavés elleni bajnokit sem, ami november 28-án kerül megrendezésre. Két hét múlva eldől, hogy a Blancók tovább tudnak-e jutni a Bajnokok Ligájából, és az is, hogy van-e még keresnivalójuk a bajnoki cím megszerzésében.

Kilenc játékos, akik vagy covidosak, vagy sérültek

Bár tegnap egy jó hír látott napvilágot: Casemiro legyőzte a koronavírust, ezért hétvégén már vissza is térhet. Militao és Hazard továbbra is karanténban vannak, és a klub még nem adott ki közleményt azzal kapcsolatban, hogy történt-e változás. Sergio Ramos (combsérülés) és Varane (vállsérülés) is sérülést szenvedett a nemzeti csapatban, mindeközben Benzema (túlterhelés) sincs 100%-os állapotban. Fede Valverde (törés) is távol lesz még egy jó darabig, míg Carvajal (térdsérülés), Odriozola (vádlisérülés) és Nacho (combsérülés) most járnak a rehabitáció végén.

Valószínűleg mindhárman bekerülnek a Villarreal elleni meccskeretbe, de az elképzelhetetlen, hogy a kezdőcsapatban kapnak helyet. Benzema ugyanebben a helyzetben van, és Zidane dönthet úgy, hogy csak az első félidő után küldi pályára a franciát, hogy tökéletes formában legyen a milánói csatára.

A legnagyobb problémát természetesen Ramos okozza. A Spanyolország – Németország NL-mérkőzés után Luis Enrique azt mondta, hogy a kapitány sérülése nem tűnik komolynak, emellett a találkozót követően mosolygott is, és gratulált csapattársainak.

Ramos és Varane sérüléséről is holnap érkezhet jelentés.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply