Orvosi jelentés: Jović

A klub hivatalos közleménye a játékos sérülésével kapcsolatban.


A Real Madrid hivatalos közleményben tudatta, hogy a csapat orvosi stábja íngyulladást diagnosztizált Luka Jović jobb lábában.

Hivatalos információ nincs a kihagyás mértékéről, de különféle információk szerint legalább két hétig lesz harcképtelen a szerb támadó, ami azt jelenti, hogy az idei esztendőben már nem lép pályára.


forrás: realmadrid.com

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

reinier_jesus_bemutatas

Reinier Jesust hivatalosan is bemutatták

A Real Madrid már januárban bejelentette, hogy hamarosan érkezni fog a klubhoz a Flamengo brazil tehetsége, Reinier Jesus Carvalho. Ma pedig a hivatalos bemutatás is megtörtént. A 18 éves brazil támadó középpályás 2026 nyaráig írt alá a Real Madridhoz.

TOVÁBB »
tanguy_ndombele

Zidane újabb játékost szemelt ki a csapat számára

A legújabb hírek szerint Zidane kiszemelte a Real Madrid számára Tanguy Ndombélé-t. A francia középpályás a Lyonban garantáltan kezdő és tavaly október 11-én a nemzeti csapatban is bemutatkozhatott. Ndombélé fizikálisan erős játékos. 22 éves, játéka folyamatosan fejlődik. Jól szerzi

TOVÁBB »
paul_pogba_is_erkezni_fog_e

Paul Pogba is érkezni fog?

Paul Pogba, a Manchester United világbajnok középpályása állítólag már bánja, hogy visszatért az MU-hoz, és nyitott a váltásra. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy hol folytatja majd pályafutását. A Corriere dello Sport szerint Pogba és a Juventus már megállapodott. Viszont hallani

TOVÁBB »