Irány Amerika!

A Barcelona, ​​a Real Madrid és a Juventus barátságos meccseket terveznek az USA-ban. Negyedik csapatként az AC Milant kérték fel, hogy vegyen részt a tornán.

A mérkőzések pontos helyszínei még nem dőltek el, de valószínűleg a nyugati parton játsszák majd, ahol több város is szívesen rendezne egy versenyt, amely magában foglalná a Madrid és a Barca közötti Clasico- t is.

Források elmondták az ESPN-nek, hogy a Madrid, a Barca és a Juve azt vizsgálja, hogyan lehet maximalizálni a mérkőzésekből származó profitot, hogy az segítsen ellensúlyozni a 2020-as világjárvány óta elszenvedett hatalmas veszteségeket.Erre a Barcelona és a Juventus kasszájának van a legnagyobb szüksége, akik az utóbbi két évben különböző okokból a pandémián kívül is veszteségeket szenvedtek el.

A Madrid, a Barca és a Juve az a három klub, amely továbbra is az Európai Szuperligát szorgalmazza, miután a projekt elindítása tavaly nyilvános visszhangot váltott ki. Noha a 12 alapító klub többi résztvevője az UEFA fenyegetései miatt kihátrált a projektből, az alapítók továbbra sem adták fel a Szuperliga tervét, és ezt már bírósági úton meg is nyerték legfelsőbb fokon is az UEFA ellenében.

Az EESPN nyomán, kép aa.com.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOSUTÁNPÓTLÁS

Leave a Reply