Guus Hiddink ismét szövetségi kapitány lett

A Real Madrid korábbi edzőjét, Guus Hiddinket nevezték ki a curacaói labdarúgó-válogatott élére.


A 73 éves szakember sorozatban a harmadik holland kapitány a szigetország csapatának élén. A 2015/2016-os időszakban Patrick Kluivert, azóta pedig Remko Bicentini vezette az együttest. Hiddink 1987 óta tartó edzői pályafutása alatt több helyen is tevékenykedett.

Legutóbb Thaiföldön dolgozott, de volt holland, dél-koreai, ausztrál, orosz és török szövetségi kapitány is. A klubcsapatok közül pedig többek között irányította a Valenciát, a Real Madridot és a Chelsea-t.

Most pedig a karibi szigeten a szövetségi kapitányi poszt mellett technikai igazgatóként is dolgozik majd szeptember 1-jei munkába állása után.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

marco_asensio_sulyosan_megserult

Marco Asensio megsérült

Marco Asensio súlyos sérülést szenvedett. A Real Madrid a hivatalos honlapján is megerősítette, hogy az orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy a játékosra akár 6-7 hónapos kihagyás is várhat. A spanyol támadó elülső keresztszalag-szakadást, valamint porcsérülést szenvedett a bal térdében.  

TOVÁBB »

Casemiro már a hétvégén visszatérhet

A Marca hírei szerint Casemiro immár negatív koronavírus tesztet produkált. Így a játékos 11 napnyi kihagyás után visszatérhet edzeni a többiekkel. Casemiro a Valencia elleni mérkőzést megelőzően vált fertőzővé, majd a mérkőzést kihagyva csapata megszenvedte hiányát, hiszen a Real

TOVÁBB »
isco_mutet

Meg kell műteni Iscót

A Real Madrid hivatalos közleményben adott tájékoztatást arról, hogy Iscót akkut vakbélgyulladás miatt meg kell műteni. A műtét miatt a játékosnak biztosan ki kell majd hagynia a hétvégi, Atlético Madrid elleni mérkőzést. Sőt, az október végén megrendezésre kerülő Barcelona elleni

TOVÁBB »