A Real Madrid dühös Hazardra a belga válogatottnál történtek miatt

Nem nézték jó szemmel a belga klasszis döntését, különösen azután, hogy egyetlen percet sem kapott hazája válogatottjában.


A Real Madrid dühös Hazardra, aki nem tért vissza pénteken Madridba, hanem maradt, hogy képviselje a belga válogatottat. Az új szezont illetően a Real Madrid teljesen elhatárolódott attól a lehetőségtől, hogy Thibaut Courtois és Eden Hazard eleget tegyen a Belga Szövetségnek, és elutazzanak a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

Ennek eredményeként, ami a belgával történt az elmúlt napokban: feldühítették a klub vezetőségét.

Míg Courtois pénteken visszatért Madridba, hogy folytassa az új szezonra való felkészülést, addig Hazard egyetlen percet sem játszott a nemzeti csapatban.

Martínez győzte meg Hazardot

A kezdetekben Hazard fontolóra vette a válogatottbeli meghívót, miután megtudta, hogy Luka Modric és Martin Ödegaard sem utazik el hazája válogatottjához. Emellett tökéletesen tisztában volt honfitársa, Courtois döntésével is.

De végül a belgák vezetőedzője, Roberto Martínez meggyőzte arról, hogy szükség van rá az öltözőben, és ez lesz a legjobb felkészülési folyamat a bajnoki szezon kezdetére.

Amint megállapodás született a klubbal, Hazard elutazott a Tubizei edzőtáborba. De a nemrég elmúlt sérülésének köszönhetően alig 24 órával a Dánia elleni meccs előtt csatlakozott honfitársaihoz, és már ekkor elhalványult annak a lehetősége, hogy ő pályára fog lépni. Ennek ellenére ő elutazott Koppenhágába.

Három nappal később..

Sem javult a helyzet Brüsszelben, ahol még bemelegítésre sem hívták Hazardot az Izland elleni mérkőzésen. Martínez korábban kijelentete, hogy Hazard ha nem is mindkettő, de legalább egy mérkőzésen pályára fog lépni. De az a tény, hogy Hazard kizárólag cserejátékosnak utazott el a válogatotthoz, ahelyett, hogy Madridban készült volna a bajnoki szezonra: nem vette jó néven a klub vezetősége.

Ez minden bizonnyal rossz fát tett a tűzre egy olyan szezon előtt, ahol minden tekintet a belgára fog figyelni. Különösen az elmúlt, első madridi szezonja után.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply