10

Real Madrid – Espanyol mérkőzés előtti interjú

Az Espanyol elleni mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatót olvashatjátok.

Az Espanyol elleni mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatót olvashatjátok.

 

A mérkőzésről: „Tudjuk mi a dolgunk az Espanyol ellen, és most hazai pályán is leszünk. A célunk, hogy remekül kezdjük a mérkőzést és minél több gólt szerezzünk. Az egyetlen elfogadott eredmény számunkra a három pont ez a célunk ezért megyünk ki a pályára. Jó hetet zártunk felkészülten várjuk ellenfelünket. Nem szabad alá becsülnünk az ellenfelünket, tudjuk, hogy egy remek csapattal állunk szemben éppen ezért kell nagyon erősen kezdenünk a mérkőzésen. Bízok benne, hogy a mérkőzés hasonlóan alakul, mint az első két mérkőzésünk.”

A Betis elleni ponthullajtás: „Nem lehetünk elégedettek, hisz két pontot hagytunk ott, és számunkra csak a győzelem lett volna az elfogadott. A mérkőzés alapján megérdemeltük volna a győzelmet, azonban ilyen a futball, ha nem használod ki a helyzeteidet. A játékosok mind nagyszerűen teljesítettek és nem fogunk változtatni semmin sem folytatjuk a kemény munkát ugyanúgy.”

Az edzősködésről: „Nagyszerű érzés, ezekkel a srácokkal együtt dolgozni. Fantasztikusan érzem magam, de a legfontosabb, hogy a játékosok is boldogak. Még nagyon az elején vagyunk a munkánknak, de fizikailag máris fejlődtünk.”

Cristiano Ronaldo: „Remek formában van, és a fizikai állapota is nagyszerű, ahogy minden játékosnak. Mindig még többet szeretne, és ha eléri célját boldog.”

Benzema: „Jó formában van, de még mindig van hova fejlődnie. Remekül játszik a mérkőzésen, és ami a legfontosabb, hogy kizárja a gondjait és csakis a góllövésre koncentráljon a pályán. Úgy gondolom ez a legfontosabb. Arra kértem a játékosaimat, hogy a mérkőzésen mindent adjanak bele, egy nagyon erős kezdést szeretnék látni. Beszéltem Karimmal mielőtt Franciaországba utazott volna, és nagyszerű azt látni, hogy jól érzi magát, mert ez a pályán is meglátszik. Nagyon lelkes minden nap és jól érzi magát itt. Bízok benne, hogy a magánéleti gondjai tisztázódnak és elfelejti most már mindenki, mindenki ezt szeretné már.”

Bale felépülése: „Remek hetet zárt folyamatosan nyeri vissza a fizikai állapotát. Célunk, hogy a jövőhéten már csatlakozni tudjon a kerethez. Még nem tudom, ki fogja helyettesíteni.”

James: „Ő egy nagyszerű játékos, aki egy óriási tehetsége a futballnak. Ő rá is számítunk abban, hogy segítse a védekezést, mint ahogy mindenki mástól is. Az volt a kérésem tőle, hogy a csapatért küzdjön.”

Modric: „Ő a csapat motorja. Egy igazán kiváló játékos, akinek nem is szabad konkrét utasításokat adni a pályán. Egyszerűen tudja, mit kell tennie a labdával, az egyetlen dolog, amiről beszélünk az a védekezés fontossága. A csapat minden egyes játékosa minőségi játékos. Ha most a játékosaimat egyesével jellemeznénk az erősségeit, még holnap reggel is itt ülnénk. Káprázatos, ahogy Modric külsővel mások elé varázsolja a labdát. Nagyon sokat fejlődött az elmúlt évekhez képest, ahogy Isco is ezen az úton jár.”

Átigazolások: „Jelenleg teljesen elégedett vagyok a kerettel, szóval ez a téma a nyáron lesz aktuális. Jelenleg semmi sem fog változni. Viszont a legfontosabb dolog, hogy az Espanyol ellen megszerezzük a három pontot.”

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs
Espanyol elleni statisztika
ÁLTALÁNOS
mad-esp

Leave a Reply