sa

„A végsőkig harcolni fogunk, hiszen mi vagyunk a Real Madrid.”

Az Espanyol elleni győzelem utáni olvashatjátok a mérkőzés utáni nyilatkozatokat.

Zinedine Zidane:

A győzelemről: „Nem egyszerű ennyi gólt szerezni egy mérkőzésen, meglepődtem és boldog vagyok. Kemény munkával elérhetjük, amit szeretnénk. Jó mérkőzést hozunk le, nagyszerűen kezdtünk. Amit véghezvisznek a srácok egyáltalán nem egyszerű feladat. Nagyon boldog vagyok a látottak után, nem tudom, hogy ez volt a legjobb mérkőzésünk, de az biztos, hogy jó volt. A játékosaink egytől egyig minőségi játékosok. Nagyon örülök, hogy így állnak hozzám a játékosok. Tovább kell folytatnunk a munkát és győznünk kell minden mérkőzésen.”

James játéka: „Nagyszerű munkát végzett, boldog vagyok a teljesítménye láttán. Ami a legfontosabb, hogy nem csak a labdával dolgozott sokat, hanem a nélkül is a pályán. Természetesen jobban fekszik neki az a stílus, ha nála van a labda, de összességében nagyszerű teljesítménye miatt vagyok boldog.”

Cristiano játéka: „Sok kritika éri, ha nem szerez egy mérkőzésen minimum három gólt, ez igazságtalan. De ezen nem lehet már változtatni, hisz Cristiano szoktatta rá a nézőket, azzal hogy szinte minden mérkőzésen így teljesített. Nem fogok aggódni, ha lesz olyan mérkőzés, ha nem talál be. Remek munkát végez, mint támadásban, mint védekezésben.”

Benzema játéka: „Nem egyszerű olyan dolgot találni, amiben még fejlődnie kéne. De mégis a rengeteg munka után még mindig képes hova fejlődni. Sikerült gólt szereznie, és ha kisebb szerencséje lett volna nem állt volna meg egynél. Remek munkát végzett.”

Csere játékosok: „Mindenki ugyanolyan fontos a csapatban. Ők mind egymást segítik hozzá a társuk fejlődéséhez. Ha sikert érünk el az nem csak egy vagy két játékos érdeme lesz, hanem az egész kereté. Jesé, Casemiro és Vázquez is nagyon fontos részt vettek ki a mérkőzésből.”

Cheryshev eligazolása: „A holnapi napon sok mindent át kell beszélnünk, de úgy érzem az lesz a legjobb, ha távozik. Nagyon fontos neki még most, hogy rengeteg időt töltsön a pályán, hisz ő egy kiváló játékos, és én pedig a legjobbakat kívánom neki a továbbiakban. Ha adódik lehetőség számára, ahol több játékidőt kaphatna, akkor boldog leszek és elengedem. Holnapi napon minden kiderül.”

A bajnokságért való harc: „Az elsődleges célunk, hogy minden mérkőzésen a legjobb teljesítményünket nyújtsuk és nyerjünk. Jelenleg négy pont a hátrányunk, és ez később hétre nőhet. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de a végsőkig kell harcolnunk. Tovább folytatjuk a kemény munkát, hogy fejlődjünk minden mérkőzésen. Tisztában vagyunk, hogy számunkra már csak a győzelem az elfogadható eredmény, és ezen dolgozunk is. Legutóbb sajnos pontokat hullajtottunk, de tudjuk, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak még egyszer.”

Daniel Carvajal:

A győzelemről: „Nagyszerű kezdés után, megkönnyítettük a saját helyzetünket. A tervünk az volt, hogy nyomás alá helyezzük az ellenfelet és gólokat szerezzünk. Tudtuk, ha már az első perctől kezdve nyomást helyezünk az ellenfélre, hamar meglehet a mérkőzés. Az első perctől kezdve a mérkőzés a kezünkbe volt.”

Teljesítmény: „Minden mérkőzésen igyekszünk maximumot nyújtani. Már nagyon várjuk, hogy olyan ellenfelek ellen játszhassunk, akikkel korábban pontokat veszítettünk. Zidane jó hatással van ránk, magabiztosan várunk bármilyen ellenfelet. A legutóbbi négy mérkőzésünkön csak négy kapott gólunk van és ez nagyon fontos számunkra. Sajnos a szezon elejét rosszul kezdtük, rengeteget utaztunk az előszezonban és keveset edzettünk, ami sajnos a teljesítményünk rovására ment. Azonban úgy érzem, most kezd a csapatformába lendülni, és két hát múlva már a csapat kirobbanó formában várhatja az ellenfeleket.”

Betis elleni padozás: „Rengetek kiváló játékos van a keretben, és az edző Danilónak szánt akkor bizalmat. Mindannyian érdemelünk játéklehetőséget, hisz mindenki a csapatért küzd.”

Raphael Varane:

A győzelemről: „Csapatként játszottunk és sikerült a célunkat elérni. A csapat nagyszerűen teljesített. Most pedig tovább kell harcolnunk. Továbbra is igyekszünk teljesíteni az edzőnk kéréseit. Nyomás alá helyezzük az ellenfelet, ami meglepi őket. Az erőnlétünk folyamatosan javul és még mindig csak 3 hete kezdtünk hozzá. Amikor szép játékkal győzünk, akkor a szurkolóink a legboldogabbak és ezt az érzést minden mérkőzésen szeretnénk elhozni számukra.”

Sergio Ramos:

A győzelemről: „A csapat nagyszerű munkát végzett, már az első perctől kezdve óriási nyomást helyeztünk az Espanyolra, amivel nem bírt el. Jól éreztük magunkat a pályán, és összejöttek a befejezések is. Az első 50 perc után a mérkőzés számunkra sokkal könnyebb volt.”

Zidane munkája: „Minden edzőnek más a stílusa, felfogása és a terve is. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy ezekhez az utasításokhoz alkalmazkodjunk, Zidane nagy hangsúlyt fektet a kemény letámadásokra. Jól érezzük magunkat a pályán.”

Egészsége: „Remekül érzem magam, rengeteget dolgoztam, hogy újra itt lehessek és a sérüléseimet magam mögött tudhassam. Ma már jól éreztem magam a pályán.”

A bajnoki cím: „Szeretnénk változtatni a jelenleg kialakult helyzeten. Nem szabad feladnunk, harcolni fogunk továbbra is és igyekszünk minden mérkőzésen a maximumot nyújtani, hogy az elől lévőket nyomás alá tudjuk helyezni. A futball különleges fintora, hogy van, hogy olyankor nem szerzel pontot, amikor megérdemled, viszont előfordul, hogy olyankor hullik, a győzelem a kezedbe mikor épp nem játszol jól. Folytatnunk kell a kemény munkát és megnyerni a hátralevő mérkőzéseinket, hogy minél közelebb kerüljünk a riválisainkhoz.”

Edzőcsere: „Zidane kezei alatt mindenki sokkal boldogabb, hogy ennek az oka, az a kapcsolat, ami már korábban kialakult a játékosok és közte azt nem tudom. Az is lehet, hogy a felé kivetített tisztelet az oka. Számunkra ő egy ikon, példakép, akinek az utasításaira figyelnünk kell és tanulnunk. Minden edzőnk megkapta tőlünk a tiszteletet, de mégis ahogy Zidane beszél hozzánk az teljesen más.”

Cristiano Ronaldo:

A győzelemről: „Zidane remek munkát végez, mióta velünk van. A játékosok boldogabbak, fittebbek ennek köszönhetően láthattuk, milyen eredmény született. Jó mérkőzést hoztunk le, és győztünk, ami a legfontosabb. Boldog vagyok természetesen az újabb mesterhármason miatt, de a legfontosabb, hogy a csapat nagyszerűen játszott és, hogy győzni tudtunk. Sosincs sima mérkőzés, ahol az ellenfél könnyű lenne. Sokkal könnyebben jönnek az eredmények, ha a csapat együtt játszik jól.”

A második játékrészek: „Amikor sok góllal vezetünk, ez normális, hogy visszább vesz a csapat. A csapat remek formában van és jól is érzi magát. A Betis ellen képesek voltunk a második félidőben is növelni a nyomást, most 4-0-ra vezettünk nem volt rá szükség. A saját munkánkat kell továbbra is folytatnunk, és nem törődni a Barcelona vagy az Atletico teljesítményével. Tudjuk, hogy remekül teljesítenek, de nekünk a saját munkánkkal kell foglalkoznunk, hisz még messze van a bajnokság vége.”

Jesé Rodriguez:

A mérkőzésről: „Úgy érzem, a helyes úton vagyunk, és ezt kell tovább folytatnunk. Remek teljesítményt nyújtottunk és ezzel boldoggá tettük a szurkolóinkat is. Nem fogjuk feladni a végsőkig harcolni fogunk, hiszen mi vagyunk a Real Madrid.”

Zidane: „Már hosszú ideje jó a kapcsolatunk és hálás vagyok, hogy bízik bennem. Nagyon boldog vagyok, és szeretnénk folytatni ezt a munkát. Szemmel látható, hogy milyen jó viszonyt ápol az összes játékossal, mindig elmondja a jó és rossz véleményét is. Lelkesedést és örömet sugároz belénk. Sokat segített abban is, hogy az erőnlétünk még tovább javuljon.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply