cristiano-ronaldo-250000-usd-tweet-1

„Mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját”

A rendezvényen a portugál sztár beszélt a Bajnokok Ligájáról, és a jövőjéről a királyi gárdában.

8 hónappal a 2014/15-ös szezon vége után a MARCA díjátadó rendezvényén Carlo Ancelottit a tavalyi év edzőjének választották, Cristiano Ronaldot gólkirályi címe miatt ünnepelték, míg Sergio Ramos a Luis Aragonés-díjat vihette haza.

„Azért vagyunk a pályán, hogy megmutassuk a tudásunkat, és trófeákat nyerjünk, mint például a Bajnokok Ligája serleg, mindent meg fogunk tenni”, mondta a háromszoros Aranylabdás hétfő délután a gálán.

Egy újabb díj, amiért hálás a csapattársainak és a klubjának is. „ Nélkülük ez nem sikerült volna”, mondta Cristiano Ronaldo, aki szeretne maradni a habfehér alakulatnál: „Hat éve élek és játszok Spanyolországban, számomra ez a legjobb bajnokság a világon. Kiváltságosnak érzem magam, amiért itt lehetek. Pár évet még szeretnék maradni, utána meglátjuk, mit hoz a jövő. Amíg a szerződésem szól, szeretnék maradni.”

A 31 éves portugál mosolyogva tett egy javaslatot a MARCA képviselőnek, akik a gálát szervezték: „Járjon díj a legjobb öltözékért! Úgy, mint én nem öltözik senki.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply