12998516_10154018431317088_6014828077890610941_n

Zidane:”Nem fogadom el, hogy csak a Bajnokok Ligáját nyerhetjük meg.”

Zinedine Zidane a Getafe elleni mérkőzés után.

Az FC Getafe elleni győzelemről:”Megcsináltuk a mai házi feladatunkat. Minden játékos jól végezte a dolgát, nagyon elégedett vagyok. Holnap estig biztosan egy pontra vagyunk a listavezetőtől. Ez fontos, de mégfontosabb, hogy csak a saját munkánkra fókuszálva végezzük a dolgunkat. Mindig csak a következő mérkőzésre kell gondolnunk, és nem arra, hogy mi történik a végén. Ez a mai győzelem, nagyon fontos volt. Tegnap még aggódtam, de a játékosok ma jó felfogással mentek ki a pályára.”

Karim Benzema teljesítménye: “Karim egy profi játékos, aki a hír után, miszerint nem játszhat a válogatottban, teljesen a Madridra koncentrál. Nekem tetszik, hogy mindig az adott feladatra összpontosít. A mai teljesítménye nagyon fontos volt mindannyiunk számára.”

Isco és James Rodríguez: “Nem egyszerű a helyzet, a pályán egyszerre cask tizenegy játékos lehet. A Wolfsburg ellen nem kaptak lehetőséget, de fontos, hogy jól teljesítsenek, ha pályára lépnek. Ma ez történt. Örülük, hogy mindketten betaláltak és, hogy egészében jól és keményen dolgoztak.

Esély a bajnokságban:”Úgy látom javultak az esélyeink, mivel közelebb kerültünk az első és második helyhez. Ma jó munkát végeztünk, de nem szabad megállni. Szerdán már a Villareal ellen játszunk, aki egy nagyon nehéz ellenfél. Felkell készülnünk, koncentrálnunk kell, mert még nem értünk el semmit.“

Az elérhető címek közötti prioritás:”Nem fogadom el, hogy csak a Bajnokok Ligáját nyerhetjük meg, a bajnokságot nem. Egészen a végéig kell dolgoznunk, küzdenünk. Egyenlő intenzitással kell játszanunk.“

Cristiano Ronaldo állapota:”Jól játszik, Nem szeretnék neki pihenőt adni, mivel nincs rá szüksége.”

Jesé Rodríguez önzetlensége:”Szép gesztus volt, Jesé is be tudta volna rúgni. Egy csapat vagyunk, egy csónakban evezünk, és természetesen mindenki örül Cristiano góljának.”

Keylor Navas jelentősége:”Keylor hátul ugyanolyan, mint Cristiano elől. Elégedett és boldog a mutatott teljesítményével. Bizonyítja, hogy ő a világ egyik legjobb kapusa.”

Mateo Kovačić:”Bizonyos változtatásokat kell végre hajtania. Mateo fontos tagja a csapatnak, a szezon végéig még van idő, ma nem kapott lehetőséget, de talán már a következő meccsen fog.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
12998516_10154018431317088_6014828077890610941_n
ÁLTALÁNOS
spain-soccer-real-mad_time10
Zidane történelmet írt

Leave a Reply