hazard

„Pár hete azt mondtam volna, hogy ez lehetetlen.”

Del Piero dicsérte egykori csapattársát és a Real Madrid jelenlegi vezetőedzőjét Zinedine Zidane-t.

Del Piero dicsérte egykori csapattársát és a Real Madrid jelenlegi vezetőedzőjét Zinedine Zidane-t.

Zidane szezon közben vette át a Real Madrid csapat irányítást, miután menesztették két hónap után Rafa Benítezt a kispadról. Azóta újra bajnok esélyesnek mondhatják magukat, és továbbra is versenyben vannak a Bajnokok Ligájáért is.

„Rengeteg munka van abban, hogy elért idáig, fantasztikus dolog, hogy ennyi munka után elérte célját, hogy edző lehessen. Nem mindenkinek sikerül elérni azt, ami most neki sikerült. Ahogy átvette a csapatot, megváltoztatta a játékosok és egyben a szurkolók mentalitását is. Nagyon szurkolok nekik a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is.”

A Királyi Gárda ősi riválisa a Barcelona csapata immáron zsinórban harmadik bajnoki mérkőzés óta nyeretlen, és már csak egy pont az előnye a madridiakkal szemben, míg az Atletico-val azonos pontszámmal állnak.

„Pár hete, ha azt mondja nekem valaki, hogy a Barcelona ennyi pontot fog hullajtani és a Bajnokok Ligájából is kiesnek, a válaszom csak annyi lett volna, hogy ez képtelenség. Ám az ilyen váratlan fordulatoktól fantasztikus a futball. Ezzel még izgalmasabb lett a spanyol bajnokság, és így még többen követik majd a hajrát.” – mondta Del Piero.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
vill
ÁLTALÁNOS
12998385_10151025190214953_1679410755313658989_o

Leave a Reply