asd

„Szörnyű érzés lenne, ha nem jutnánk a döntőbe.”

Zinedine Zidane megtartotta szokásosnak mondható mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, ahol is beszélt a Manchester City-ről, a sérültekről és hogy mik az elvárásai.

Zinedine Zidane megtartotta szokásosnak mondható mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, ahol is beszélt a Manchester City-ről, a sérültekről és hogy mik az elvárásai.

A játékosok formája:

„Cristiano már a csapattal edzett 100%-os állapotban van, így játszani fog. Azonban Casemiro és Benzema állapota nem ilyen biztató. Karim állapota a vizsgálatok után kiderült, hogy még nem teljesen jó, még mindig a sérülésével bajlódik, és nem szeretnénk kockáztatni. Casemiro ugyan nem sérült, de a végtagduzzanata miatt, úgy döntöttünk őt sem kockáztatjuk, nehogy komolyabbal kössük be. Így is nagyszerű játékosokra számíthatok a kereten belül.”

Cristiano vállalta a mérkőzést?

„Nem. Az orvosok engedélyezték, mivel 100%-os állapotba van.”

Casemiro pótlása:

„Meglátjuk, még hogy, Casemiro remekül játszott az elmúlt időszakban, de vannak olyan játékosaink, akik tudják helyettesíteni. A legjobb csapattal szeretnénk felállni.”

Ha nem jutnak a döntőbe mit fog érezni?

„Az szörnyű lenne, hisz még nem nyertünk semmit idén. Egyértelműen nyerni szeretnénk és ezért minden bele fogunk adni a City ellen. Nem lesz egyszerű mérkőzés tudjuk, de nagyon rosszul érintene minket, ha nem jutnánk a döntőbe.”

A Leicester bajnoki címe:

„Boldog vagyok, azért amit elértek, a futballban nincsenek csodák ez egy megérdemelt siker volt. Most először ünnepelhettek bajnoki címet fantasztikus dolog, amit elértek, teljesen megérdemlik.”

Benzema hiánya változásokat hoz a csapatba?

„Semmi nem fog változni igazából a saját játékunkat játsszuk ugyanúgy.”

Mi az, amit látni akar a csapatától:

„Bízok benne, hogy hasonlóan játszunk, ahogy tettük idegenbe a második játékrészben csak most góllal esetleg gólokkal még megtoldva. Nyomást kell gyakorolnunk az ellenfelünkre veszélyesnek, kell lennünk, és úgy kell játszanunk, ahogy egy elődöntőhöz illik. Ám nem szabad leírnunk őket, egy fantasztikus csapat ellen állunk ki.”

Cristiano Ronaldo sok ideig szeretné Madrid edzőjeként látni:

„Remek a kapcsolatunk. Fontosnak tartom, hogy a játékosok és az edző közt kialakuljon valamilyen kapcsolat, és hogy kommunikáljunk egymással. Cristiano fantasztikus edzői munkát végez, és nagyszerű látni, ahogy teljesíti az elvárásaimat a pályán. Ha továbbra is ilyen marad köztünk a viszony, akkor nagyon boldog leszek a jövőben is.”

Kroos feladata a mérkőzésen:

„Beszéltem vele. Amikor nem birtokolja, a labdát csapatként kell remekül védekeznünk, hogy véletlen se kapjunk gólt. Eddig nagyszerűen valósítottuk ezt meg. De egyértelműen a legjobb védekezés a támadás.”

Mi a véleménye Agüero játékáról?

„Fantasztikus játékoskerettel rendelkeznek. Egyértelműen egy nagyon fontos tényezője a csapatának, azonban nem leszünk rá kihegyezve. Csak is a saját teljesítményünkre kell koncentrálnunk.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
13103357_562713530567079_8318654819590276198_n
ÁLTALÁNOS
13125006_1203148086384472_2823613929895485303_n

Leave a Reply